Codul greutății corporale. Carte de bucate

Epuizat din stoc
SKU
a220329
35.00 LEI
Pe scurt

Jason Fung este medic specializat în tratarea afecțiunilor la rinichi. A absolvit Facultatea de Medicină a Universității din Toronto și a urmat un program de specializare în nefrologie la Universitatea din California, Los Angeles, la spitalul Cedars-Sinai. Din 2001 s-a alăturat echipei medicale de la Scarborough General Hospital, unde lucrează și astăzi. Este și fondatorul Programului de Management al Regimului Alimentar, orientat pe tratarea diabetului de tip 2 și a obezității.

Dr. Jason Fung este un expert mondial în obezitate şi post terapeutic. În cartea sa revoluționară Codul greutăţii corporale, ne invită să ne luăm sănătatea în propriile mâini și să regândim modul de a ne alimenta, printr‑un demers în cinci etape simple (de exemplu, reducerea consumului de zahăr) și practicarea postului intermitent, esențială pentru lupta împotriva rezistenței la insulină.

„Dr. Jason Fung este cel care a inventat postul intermitent.“

The Daily Mail

Volumul de față, o completare naturală a Codului greutății corporale, face și mai ușor de urmat sfaturile doctorului Fung despre ce trebuie și ce nu trebuie să mâncăm. Prin cele 100 de rețete simple și hrănitoare din interior, este un instrument indispensabil pentru toți cei care vor să-și scadă nivelul insulinei din corp, să-și controleze diabetul de tip 2 sau, pur și simplu, să ducă o viață mai lungă și mai sănătoasă.

 

Mai mult decât o carte de bucate, cuprinde și:

 O trecere în revistă a științei care stă în spatele luării în greutate

 Un ghid de aprovizionare a cămării cu ingrediente adecvate

 Sfaturi utile despre postul intermitent

 Planuri de alimentație pentru 7 zile, în completarea postului de 16, 24 și 36 de ore

Mai multe informații
EdituraParalela 45
ISBN 9789734733453
Traducător Dașa Suciu
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCodul greutății corporale. Carte de bucate
Rating-ul tău