Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Concert în memoria unui înger

  de Eric-Emmanuel Schmitt

  Schmitt sondează profund şi dezinvolt în acelaşi timp adâncimile conştiinţei omeneşti şi surprinde clipele fulgurante când morala învinge sau este învinsă, iar omul devine fie înger, fie diavol....
  Citeste in continuare...
  24,09  LEI
   LEI2719

  Stoc epuizat

  Economisesti: 4,82 LEI 20% discount

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Concert în memoria unui înger a fost distins în 2010 cu Premiul Goncourt pentru nuvelă. Până în prezent, volumul a fost tradus în 15 limbi.

  Într-un cătun idilic din Franţa, o respectabilă doamnă în vârstă pe care justiţia a exonerat-o de orice vină este pe punctul de a-şi mărturisi vina. În mijlocul oceanului, un marinar taciturn află că şi-a pierdut o fiică. Telegrama cea crudă nu îi spune însă care din cele patru.Oare inima de tată îi va şopti ceva?

  Destinele a doi tineri muzicieni sunt frânte de o crimă. Însă cine este mai vinovat: cel care a cedat o clipă, sau cel care a răspândit în jurul lui ură ani de zile? Se va folosi prima doamnă a Franţei de un secret abominabil pentru a se răzbuna pe cel care nu o mai iubeşte?

  Fiecare dintre protagoniştii celor patru nuvele ajunge, într-o situaţie-limită, să-şi cunoască faţa cea mai întunecată. Însă nu toţi ascultă de impulsurile inavuabile pe care le naşte egoismul pur. Pentru unii, atâta vreme cât nu sunt imuni la remuşcări, mântuirea este posibilă. Pentru alţii, deşi se află la un pas de ea, nu.

  Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: FI000084/3
  Noutate: 3 iul. 2012
  Editura: Humanitas Fiction
  Data aparitiei: 2012
  Colectie: Seria de autor Eric-Emmanuel Schmitt
  Traducător: Simona Brinzaru
  Formatul cărţii: 13x20 cm
  ISBN: 978-973-689-960-7
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei