Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

    Politica de confidenţialitate și de protecție a datelor a site-ului LibHumanitas

     

     

    S.C. LIBRĂRIILE HUMANITAS S.A. se angajează la cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră. 

    Mesajele de tip newsletter, transmise cu o frecvență săptămânală sau bisăptămânală conțin informații despre cele mai recente apariții editoriale, promoții, reduceri sau evenimente, cu directă legătură cu oferta noastră de carte. Primiți aceste e-mailuri de la noi doar dacă ați acceptat în prealabil termenii și condițiile prezentate în această pagină.
    Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.libhumanitas.ro, se înregistrează și se stochează date referitoare la numele, adresa, telefonul, metoda de plată selectată și e-mailul dumneavoastră. Folosim aceste date doar în avantajul dumneavoastră, asigurând cea mai înaltă protecție a acestora. Mai mult, dumneavoastră decideți ce se întâmplă cu aceste date iar ele pot fi șterse la solicitarea dumneavoastră oricum.

     Află mai multe despre noul regulament GDPR (General Data Protection Regulation) aici

     

    Ce date personale colectăm și cum le folosim?

    În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

             1. Nume și prenume

             2. Adresă

             3. Telefon

     

    Toate aceste informații sunt necesare pentru pregătirea și livrarea comenzilor plasate de dumneavoastră pe site-ul www.libhumanitas.ro . Trebuie să ne furnizaţi aceste informaţii pentru a putea executa contractul de vânzare la distanţă (aşa se numeşte comanda online în termeni juridici). Altfel spus, ne este imposibil să vă expediem comanda dacă nu ştim cum vă numiţi, unde doriţi să primiţi coletul sau cum vă poate contacta curierul. Departamentul de relații cu clienții vă poate contacta până la finalizarea comenzii via e-mail sau telefonic pentru a putea finaliza cu succes comanda dumneavoastră. Compania cu care lucrăm pentru livrarea prin curier a comenzilor dumneavoastră – CARGUS – vă poate contacta prin mesaje de tip SMS sau telefonic pentru a vă transmite detalii despre statusul livrării comenzii dumneavoastră.

            4. Modalitate de plată - S.C. Librăriile Humanitas S.A. intermediază doar preluarea datelor bancare sau a modalității de plată selectate pe site-ul www.libhumanitas.ro , acestea fiind procesate și gestionate de procesatorul de plăți cu care lucrăm (PAYU)

            5. Istoricul căutărilor, comenzilor și produselor păstrate în coșul de cumpărături - S.C. Librăriile Humanitas S.A. păstrează istoricul comenzilor dumneavoastră pentru a putea preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi și pentru a vă putea trimite ultimele noutăți, promoții din segmentul dumneavoastră de interes.

            6. E-mail - folosit doar cu acordul dumneavoastră pentru a primi newslettere la care puteți renunța oricând, dar și infiormații referitoare la statusul comenzii, livrare și factură. 

    Durata stocării datelor cu caracter personal.

    Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp  aveţi cont pe site-ul nostru, pentru timpul necesar onorării comenzilor plasate de dumneavoastră sau, în cazul în care contactaţi departamentul relaţii cu clienţii, pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră. Dacă aţi completat formularul de confirmare consimţământ trimis pe e-mail, parte din campania de newsletter, vă informăm că păstrăm informaţiile oferite pentru un interval de 2 ani. Datele de pe facturile LibHumanitas se păstrează timp de 10 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite facturile, conform legii contabilității nr. 82/1991, republicată. 


     

    Ce drepturi aveți?

     Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi următoarele drepturi:

      1. dreptul de acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră;
      2. dreptul la rectificarea datelor eronate sau incomplete pe care le avem despre dumneavoastră;
      3. dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanțe („dreptul de a fi uitat");
      4. dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite situații;
      5. dreptul la portabilitatea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii;
      6. dreptul la opoziție și drepturi cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
      7. dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare;
      8. dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal;
      9. dreptul la o cale de atac judiciară;
      10. dreptul de a fi informat de către operator cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină)

     

    Transferul datelor către terți

    Nu trimitem datele dumneavoastră personale unor terțe părți pentru a fi utilizate în scopuri comerciale. Informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către LibHumanitas și sunt comunicate doar terților furnizori și partenerilor implicați in mod direct sau indirect in procesele aferente scopurilor mai sus menționate (furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de procesare plăți etc.).

     

    Cum ne puteţi contacta?


    Ne puteţi contacta:

    În scris la adresa: Piata Presei Libere nr. 1, Corp C, etaj 1, Sector 1, 013701 Bucuresti, Romania

    Telefonic: 021 408 83 50

    Pe e-mail: vanzari@libhumanitas.ro

    Persoana desemnată de LIBRĂRIILE HUMANITAS în relaţia cu clienţii şi userii site-urilor proprii, pentru a asigura conformitatea respectării prevederilor Noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal este: dl Gabriel Georgescu.

     

     

     

     

    Mesaje de marketing

    Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

    Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea site-ului www.libhumanitas.ro:

    1. Contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: 021 408 83 50
    2. Trimiţând un e-mail la adresa vanzari@libhumanitas.ro, precizând cerinţele dumneavoastră;
    3. Folosind opţiunea de dezabonare prezentă în footerul fiecărui newsletter.

     

    Atenție!

    Faptul că aţi optat să nu mai recepţionaţi mesaje de marketing nu afectează celelalte comunicări cu noi, cum ar fi mailurile automate de confirmare pentru comenzile plasate sau cele ce conțin facture solicitată.Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru nu veţi putea cumpăra cărţi direct de pe site-ul www.libhumanitas.ro  şi este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi ne angajăm să o respectăm.

     

    Alte Generalități

    Număr de înregistrare în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal:

    Compania care administrează site-ul www.libhumanitas.ro, este S.C. Librăriile Humanitas S.A., denumită în continuare Librăriile Humanitas, cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Piaţa Presei Libere nr. 1, Cod poştal 013701, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/9885/1993 şi având codul fiscal: RO 4282788, capital social 1.550.000 RON.

    S.C. Librăriile Humanitas S.A., (denumită în continuare Librăriile Humanitas), în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.libhumanitas.ro (care poate fi accesat şi prin www.librariilehumanitas.ro) respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care aplică Politica de Confidenţialitate. Vizitarea acestui site de către dvs. se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi Politicii de confidenţialitate, implică acceptul dvs. cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere dintre părţi. Librăriile Humanitas îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.libhumanitas.ro precum şi Politica de Confidenţialitate şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

    Librăriile Humanitas certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Definiţia termenilor şi drepturile dumneavoastră sunt cele precizate în cuprinsul acestor legi.

    S.C. Librăriile Humanitas S.A. este înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 17123

    Conform obiectului său de activitate, scopurilor declarate şi necesităţilor reieşite din specificul activităţilor derulate împreună cu dumneavoastră, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Librăriile Humanitas prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, care pot fi, după caz: nume şi prenume, data naşterii, semnătură, telefon/fax, adresă, e-mail, profesie, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate/paşaportului, prin mijloace automatizate/manuale, aceste date fiind destinate în principal:
    • - transmiterii de informări (newsletter) asupra noutăţilor editoriale sau evenimentelor (lansări, târguri, etc.);
    • - transmiterii de mesaje publicitare informative (referitoare la promoţii, reduceri, etc.);
    • - creării de conturi de utilizator şi acordării de facilităţi ca urmare a înregistrării pe site-ul/site-urile oficiale ale societăţii;
    • - comandarea şi livrarea de bunuri prin comerţ electronic pe site-ul societăţii (www.libhumanitas.ro);
    • - soluţionarea reclamaţiilor cu privire la bunurile livrate.
    Furnizarea acestor date nu este obligatorie iar colectarea lor se face doar cu acordul dumneavoastră, exprimat prin semnătură pe documentele tipărite (note de comandă, facturi, documente de expediţie, ect.) sau prin completarea formularelor şi chestionarelor existente în acest site (criptate automat, conform standardelor internaţionale în vigoare). Refuzul dvs. de a furniza aceste date poate determina, după caz, imposibilitatea de a vă oferi serviciile pentru care este necesară sau obligatorie prelucrarea datelor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate şi/sau reprezentanţii legali ai persoanelor vizate, autorităţilor competente, personalului propriu al societăţii sau colaboratorilor externi implicaţi în executarea scopurilor declarate şi instruiţi în scopul asigurării protecţiei datelor.
    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziţie şi de a cere ştergerea datelor şi dreptul de a vă adresa liber justiţiei cu privire la încălcarea drepturilor dumneavoastră prevăzute de legislaţia în domeniu. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, personal sau prin poştă la sediul Librăriilor Humanitas, din Piaţa Presei Libere nr. 1 (Casa Presei Libere), corp C1, et. 1, sector 1, Bucureşti, sau prin fax la nr. 021 408.83.51.
    Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
    LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei
    LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei