Copacul cu 52 de etaje

în stoc
SKU
a260092
48.48 LEI
Pe scurt
Căsuța din copac a lui Andy și Terry are treisprezece etaje noi! Incredibila căsuță din copac a lui Andy și Terry, aflată în continuă dezvoltare, are treisprezece etaje noi! Așa că acum pot zdrobi pepeni într-o cameră specială, participă la curse cu căluți de lemn în noul lor hipodrom, concurează într-un joc cu șerpi și scări în mărime naturală, cu scări adevărate și șerpi adevărați, au o Academie de Dresat Melci Ninja și multe alte noi distracții.
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 978-606-710-982-5
Traducător Mihaela Buruiana
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopacul cu 52 de etaje
Rating-ul tău

Căsuța din copac a lui Andy și Terry are treisprezece etaje noi!

Incredibila căsuță din copac a lui Andy și Terry, aflată în continuă dezvoltare, are treisprezece etaje noi! Așa că acum pot zdrobi pepeni într-o cameră specială, participă la curse cu căluți de lemn în noul lor hipodrom, concurează într-un joc cu șerpi și scări în mărime naturală, cu scări adevărate și șerpi adevărați, au o Academie de Dresat Melci Ninja și multe alte noi distracții.

Ar fi grozav dacă nu ar avea și necazuri... Domnul Năsos a dispărut, iar Jill doarme buștean după ce s-a înțepat într-un morcov fermecat Neîndoios, eroii noștri continuă șirul peripețiilor trăsnite cu care ne-au obișnuit deja.