Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Crame din Romania

de ***

Nou

Romania se bucura de o indelunga traditie a vinaritului, calitatea terroir-ului contribuind semnificativ la dezvoltarea acestei industrii care a cunoscut in ultima perioada o evolutie impresionanta. Alaturi de nume consacrate, competitive pe piata internationala, tot mai multi producatori de vin au inceput sa investeasca in amenajarea unor spatii de producti...
Citeste in continuare...
45,00  LEI
 LEI2538

Stoc epuizat

Economisesti: 6,75 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Romania se bucura de o indelunga traditie a vinaritului, calitatea terroir-ului contribuind semnificativ la dezvoltarea acestei industrii care a cunoscut in ultima perioada o evolutie impresionanta. Alaturi de nume consacrate, competitive pe piata internationala, tot mai multi producatori de vin au inceput sa investeasca in amenajarea unor spatii de productie si de prezentare, care, prin pozitionarea geografica, peisajele inconjuratoare si tehnologie devin adevarate destinatii turistice.
 
Noul album editat de igloomedia in colectia igloobest, Crame din Romania, grupeaza o selectie de 14 crame reprezentative de pe teritoriul tarii noastre, diferite ca stil si istorie, dar unite de interesul pentru calitate si inovatie. Sunt locuri in care proprietarii si-au propus sa creeze o anumita atmosfera, sa spuna o poveste, oferind astfel experiente inedite iubitorilor de vin si calatorii.
 
Cele 14 crame care ne invita la o degustare si isi dezvaluie povestea in album sunt: Rasova, Jidvei, Avincis, Domeniul Prince Stirbey, Corcova Roy & Damboviceanu, Halewood: Conacul Urlateanu, LacertA, Rotenberg, Domeniul Coroanei Segarcea, Liliac, Bauer, Halewood: Pivnitele Rhein & CIE Azuga 1892, Recas si Clos des Colombes.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a172950
Noutate: 2 mai 2018
Editura: Igloo Media
Data aparitiei: 2018
Număr de pagini: 216
Formatul cărţii: 230x170 mm
ISBN: 978-717-000-97-0
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei