Cum platesc?

Plata comenzilor efectuate din Romania: Puteti achita comenzile efectuate din Romania in sistem ramburs sau prin card. Va reamintim ca valoarea minima a comenzii este de 15 lei. "Ramburs" inseamna ca platiti la posta in momentul ridicarii coletului. Sosirea coletului va fi anuntata printr-un aviz postal pe care il veti primi acasa. Pentru plata cu cardul, sunt acceptate cardurile emise sub licenta VISA sau MasterCard. Prezentarea de mai jos este valabila si pentru cardurile in lei emise in Romania.

Plata comenzilor efectuate din strainatate: Puteti achita comenzile efectuate din strainatate numai prin card de credit sau debit emis sub licenta VISA sau MasterCard. Pentru procesarea comenzii dumneavoastra folosim serviciile de plata online oferite de GeCAD ePayment (www.epayment.ro), companie certificata in programele MasterCard SecureCode si Verified by VISA. In acest fel beneficiati de protectia asigurata de sistemul 3D Secure si aveti certitudinea ca tranzactia se desfasoara in conditii de maxima securitate si rapiditate. Sunt acceptate cardurile de debit sau credit Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro (inclusiv cele inrolate in sistemul 3D Secure sau cardul de salariu). Sistemul 3D Secure pentru platile prin carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard asigura un nivel de securitate similar celui al retragerilor de numerar de la bancomate. Informatiile referitoare la cardul dumneavoastra nu sunt transferate/stocate, in nici un moment al tranzactiei, prin/in serverele noastre sau ale ePayment; datele sunt introduse direct in serverele Visa sau MasterCard. In plus, 3D Secure implica verificarea identitatii posesorilor de carduri; acest proces are la baza codul de securitate pe care il cunoaste doar titularul cardului si se desfasoara, de asemenea, numai prin intermediul serverelor Visa sau MasterCard. Va reamintim ca sistemul 3D Secure accepta orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cardurile de debit, electronice (Visa Electron, Maestro) si virtuale.

Informatiile necesare incheierii tranzactiei prin card va vor fi cerute dupa ce ati ales aceasta modalitate de plata (optiunea "ePayment Romania" mentionata la punctul 3 din sectiunea "Cosul de cumparaturi").