Curaj

în stoc
SKU
a261226
48.48 LEI
Pe scurt
O poveste adevărată despre curaj și nu numai. Totul începe într-o noapte când Rainei i se face rău la stomac. Apoi, la școală, oriunde se uită vede alți copii râzând și vorbind numai despre lucruri scârboase. Brusc simte cum o cuprinde panica: dacă din cauza problemelor cu stomacul o să ajungă să se râdă și de ea? Fricile Rainei se țin lanț și nu se rezumă doar la starea ei de sănătate. Oare o să reușească să le țină în frâu?
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 978-630-321-074-2
Traducător Lavinia Mihok
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 14 X 21 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCuraj
Rating-ul tău

O poveste adevărată despre curaj și nu numai.

Totul începe într-o noapte când Rainei i se face rău la stomac. Apoi, la școală, oriunde se uită vede alți copii râzând și vorbind numai despre lucruri scârboase. Brusc simte cum o cuprinde panica: dacă din cauza problemelor cu stomacul o să ajungă să se râdă și de ea? Fricile Rainei se țin lanț și nu se rezumă doar la starea ei de sănătate. Oare o să reușească să le țină în frâu?

Raina Telgemeier ne prezintă încă o poveste adevărată despre problemele cu care ne confruntăm în adolescență și despre curajul de care trebuie să dăm dovadă ca să ne înțelegem și să ne depășim fricile.