Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Sinaia - Orasul Elitelor. Arhitectura si Istorie

de Dan Manea

Sinaia - Orasul Elitelor. Arhitectura si Istorie

Sinaia, Orasul Elitelor este una dintre cele mai cuprinzatoare carti care s-au scris vreodata despre istoria si arhitectura orasului Sinaia. Aflata la granita dintre monografie, carte de calatorie si album de fotografie, cartea are peste 1000 de ilustratii, fotografii vechi si noi, unele dintre ele publicate in premiera. Este o carte cu parfum de cronic...
Citeste in continuare...
115,00  LEI
 LEI7597

Stoc epuizat

Economisesti: 17,25 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Sinaia, Orasul Elitelor este una dintre cele mai cuprinzatoare carti care s-au scris vreodata despre istoria si arhitectura orasului Sinaia. Aflata la granita dintre monografie, carte de calatorie si album de fotografie, cartea are peste 1000 de ilustratii, fotografii vechi si noi, unele dintre ele publicate in premiera. Este o carte cu parfum de cronica, scrisa de un arhitect indragostit de orasul sau, motiv pentru care cititorul are parte de o perspectiva speciala, cu totul inedita. Densitatea de valoare a continutului iti mofica percetia despre valorile romanesti: peste 320 de ani de istorie si arhitectura, povesti ale ilustrelor personalitati care au construit Romania moderna, un numar impresionant de premiere nationale si europene. Destinul orasul Sinaia se leaga implicit de destinul Casei Regale a Romaniei. Iar Sinaia a jucat un rol important in felul magistral in care inaintasii nostri au asezat Romania pe harta lumii.

Cartea este insotita de o harta detasabila, in care autorul propune un numar de cinci trasee turistice care vizeaza peste 125 de obiective, cladiri de autor si monumente istorice.  

Volumul a primit recomandarea si beneficiaza de testimonialele inscrise pe coperta a unor personalitati prestigioase dintre care ii amintim pe academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici si istoricul si antropograful Adrian Majuru, director al Muzeului Municipiului Bucuresti.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a137359
Noutate: 10 iun. 2016
Data aparitiei: 2016
Colectie: Arta&Design
Număr de pagini: 264
Formatul cărţii: 195x240
ISBN: 978-973-0-21110-8
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei