Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Despre LibHumanitas

  Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia, Humanitas Fiction si Humanitas Digital. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 15 librarii care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.

  Intr-o cultura organizationala de tipul Humanitas, care pretuieste in primul rand calitatea, interesul pentru satisfacerea exigentelor clientilor sau chiar pentru "incantarea" acestora constituie una dintre valorile importante ale librariilor Humanitas. O alta este reprezentata de librarii pregatiti si pasionati, care pot oferi informatii competente despre profilul si continutul unei carti.

  Locatia librariilor, designul interior, signalistica, ambientul muzical contribuie la crearea unei atmosfere specifice librariilor. Un element in plus il reprezinta "alinierea" la standardele europene actuale, care, pe langa aceste lucruri, ofera si servicii conexe, printre care se numara si prezenta in spatiul unei librarii a unui loc in care se poate savura o cafea sau un ceai.

  Reputatia librariilor Humanitas este data de faptul ca se incearca oferirea spre vanzare a cat mai multor titluri, de la aproape toate editurile din Romania si din strainatate (avem in acest moment mai mult de 300 de furnizori de carte si muzica), respectand principiul selectivitatii, incercand astfel sa satisfacem cererile diferitelor tipuri de cumparatori de carte: elevi, studenti, profesori, parinti, turisti, pasionati de diferite domenii.

  Librariile Humanitas se gasesc in centrele istorice si universitare din tara, fiind distribuite astfel: patru in Bucuresti (Cismigiu, Kretzulescu, Libraria din Fundul Curtii si Libraria Humanitas Auchan), doua in Iasi (Libraria Humanitas Piata Unirii si Libraria Humanitas din Centrul Comercial Felicia) si cate una in Alba-Iulia, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Vilcea, Sibiu.

  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei