Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Dezinformarea

Ronald Reagan primind un exemplar al primei carţi publicate de generalul Ion Mihai Pacepa, Orizonturi rosii, pe care preşedintele american a numit-o „biblia sa in abordarea dictatorilor“....
Citeste in continuare...
 LEI9054

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Ronald Reagan primind un exemplar al primei carţi publicate de generalul Ion Mihai Pacepa, Orizonturi rosii, pe care preşedintele american a numit-o „biblia sa in abordarea dictatorilor“.

Ion Mihai Pacepa, cel mai inalt oficial din blocul sovietic care a cerut vreodata azil politic intr-o ţara NATO, traind si astazi sub acoperire in Statele Unite, revine cu o noua carte. Dupa ce acum un sfert de secol, in bestsellerul international Orizonturi rosii, a demascat natura criminala a partidului comunist şi a Securitaţii, aducând prejudicii ireparabile regimului de la Bucureşti, in cartea de fata generalul ia in colimator o tinta uriasa: stiinta dezinformarii, nascuta si perfectionata in fosta Uniune Sovietica, si astazi uimitor de influenta. Impreuna cu istoricul Ronald Rychlak, Pacepa expune angrenajele unora dintre cele mai puternice campanii de dezinformare lansate de la Kremlin. Cititorul va descoperi raspunsuri la multe intrebari esentiale ale epocii moderne: de ce in ultimii 50 de ani lumea occidentala s-a intors impotriva credintei sale fondatoare, crestinismul? De ce islamul radical, jihadul si terorismul au izbucnit cu atâta forta, dupa o lunga perioada de relativa acalmie? De ce s-au inmultit manifestarile de sorginte marxista in Statele Unite si in zona NATO? Ce s-a intâmplat, de fapt, in Rusia dupa caderea Zidului Berlinului?

O carte pe care „istoria a asteptat-o“, dupa cum spune profesorul Paul Kengor, o mina de aur din care putem extrage toate informatiile ce se cer cunoscute despre Razboiul Rece.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: HU000749/1
Noutate: 21 mai 2015
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2012
Colectie: Istorie contemporana
Traducător: Marius Stan
Număr de pagini: 468
Ediția cărții: I
Formatul cărţii: 14.5 x 20.5
ISBN: 978-973-50-4839-6
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei