Radu, Cătălin, Lidia, Ancuţa, Marieva, Elisabeta, Andrei, Denisa, Emil, Anda, Mihai, Mădălina, Cristina, Anca, Oana, Mihaela, Iustina, Raluca şi Andreea au obiceiul de a sta cu nasurile prin cărţi şi şi-au facut liste cu lecturile lor pentru vară încă de-astă primăvară. Noi ne-am uitat peste umărul lor la birou şi vă trimitem şi vouă în librării listele lor, poate printre voi se afla un Radu, o Ancuţă, o Denisă, o Ralucă, o Iustină, un Andrei cu aceleaşi gusturi pentru poveşti ca şi ei.

V-aşteptăm peste vară în Librăriile Humanitas din Bucureşti şi din ţară, unde în fiecare dimineaţă vom porni în câte o excursie din carte în carte până departe.
În fiecare zi cineva, oricine, primul client sau librarul, va alege o carte şi va ajunge, printr-un cuvânt, un personaj, o întâmplare, un oraş, o idee la o altă carte pe care o va recomanda la rândul lui. Şi tot aşa, fiecare dintre voi poate adăuga câte o carte după o altă carte.
Recomăndarile voastre ca şi ale lor ne interesează.

Seara căutaţi-ne pe Facebook Humanitas Multimedia. Vom aduna traseele excursiilor de peste zi din toate Librăriile Humanitas. Vom vedea cât de departe s-a ajuns pornind de la aceeaşi carte.