Poveste despre două pisici (Dog Man 3)

în stoc
SKU
a250467
48.48 LEI
Pe scurt
O să râdeți, o să stați cu sufletul la gură și mai ales o să vă distrați alături de Dog Man, în cel de-al treilea volum din serie.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
Ediția cărții a II-a
ISBN 9786060867470
Traducător Iulia Tudorie
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 14,5 x 21,5 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPoveste despre două pisici (Dog Man 3)
Rating-ul tău

O să râdeți, o să stați cu sufletul la gură și mai ales o să vă distrați alături de Dog Man, în cel de-al treilea volum din serie.

A apărut un nou justițiar în oraș!

„Cea mai bună carte care s-a scris vreodată despre un polițai cu cap de pâine!” Străbunica lui George

„Afurisit de amuzantă!” Bunicul lui Harold

„Am urât fiecare pagină.” Dl Krupp

Citate de ținut minte:

  • „Dog Man e cel mai grozav polițai din lume!“

  • „Știi ce? Dacă mă gândesc mai bine... fii tu însuți, puștiule.“

Curiozități despre Dav Pilkey ( autorul seriei Dog Man):

  • Când era mic, Dav Pilkey era dislexic și suferea de ADHD. Deranja atât de mult orele de curs, încât profesorii îl dădeau afară în fiecare zi. Din fericire, lui Dav îi plăcea să deseneze și să inventeze povești. Își petrecea timpul pe culoarul din fața clasei creându-și propriile benzi desenate – primele aventuri cu Dog Man și Căpitanul Underpants.

  • La facultate, Dav a cunoscut o profesoară care l-a încurajat să scrie și să deseneze pentru copii. I-a urmat sfatul și a creat prima lui carte, WORLD WAR WON, care a câștigat un concurs național în 1986. Dav a creat multe alte cărți înainte să i se decerneze Medalia California Young Reader pentru DOG BREATH (1994) și Mențiunea Caldecott pentru THE PAPERBOY (1996).

  • În 2002, Dav a fost publicat primul roman grafic pentru copii, numit THE ADVENTURES OF SUPER DIAPER BABY. Cartea a fost bestseller USA Today și New York Times. De atunci a publicat mai mult de douăsprezece romane grafice pentru copii, printre care seriile bestseller Dog Man și Cat Kid Club.

  • Poveștile lui Dav sunt semi-autobiografice și explorează teme universale care elogiază prietenia, toleranța și triumful celor buni la suflet.

  • Când nu scrie cărți pentru copii, lui Dav îi place să se dea cu caiacul împreună cu soția lui, în Pacificul de Nord-Vest.