Evadare imposibila

Epuizat din stoc
SKU
FI000148/1
9.54 LEI
Pe scurt
O strada din Chicago, intr-o zi insorita. Hoinarind fara tinta, Jack Reacher vede o femeie care incearca sa se descurce cu doua sacose si un baston. Se hotaraste sa o ajute. Greseala. Vor fi luati ostatici.

Prins in catuse, aruncat intr-o furgoneta, Reacher va avea la dispozitie 2000 de mile pentru a pricepe ce se intampla. Rapitorii n-au scos un cuvant.

Femeia pretinde ca este agent FBI. In rest, mister. Punctul terminus al acestei calatorii de cosmar va fi un catun din Montana, intr-o zona aproape inaccesibila, unde fiecare este aruncat intr-o celula. Curand, devine limpede ca trebuie sa evadeze. Sunt in joc vietile a sute de oameni. Totusi, cum poti evada din inchisoarea perfecta? Zavoare solide, gardieni inarmati, caini de paza si, de jur-imprejur, munti salbatici. Femeia a pus la punct un plan, Reacher are propriile lui metode. Amandoi sunt puternici si hotarati, dar au o sansa numai daca isi unesc fortele. Timpul trece, catastrofa se apropie...

"Personajul principal are o integritate morala fara fisura si abordeaza viata intr-o maniera cel putin excentrica." (Publishers Weekly)

"Jack Reacher este un supererou, salbatic si dur, dar capabil uneori de compasiune si blandete." (The Poisoned Pen)

"Intorceam febril paginile, incercand sa tin pasul cu rasturnarile de situatie ale celui mai bun thriller pe care l-am citit in ultimul an." (Broadway Ham & High)
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Suspans
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-204-2
Traducător Radu-Mihail Greceanu
Număr de pagini 504
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEvadare imposibila
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!