Experienta noilor inceputuri

Epuizat din stoc
SKU
a122019
26.97 LEI
Pe scurt

„Dr. John Demartini este o minte stralucita si unul dintre cei mai inspirati terapeuţi din lume, iar limpezimea si profunzimea invataturilor sale inspira milioane de oameni din intreaga lume.” (Rhonda Byrne, autoarea cartii The Secret)


 

Cartea doctorului John Demartini prezinta cititorului o metoda inedita de a depasi obstacole psihice, mentale si chiar fizice in contextul social contemporan. Pornind de la propria experienta de viata, la care adauga studiile specializate, dr. Demartini a construit un sistem propriu de comportament care poate asigura sanatatea psihica si fizica.


Metoda este relativ simpla si consta in rezolvarea, dupa anumite indicatii, a unui set de chestionare, ale caror rezultate vor fi uimitoare chiar pentru cei care le-au completat, demonstrandu-le fara echivoc ca au judecat gresit anumite persoane ori au apreciat eronat evenimente din viata lor. Schimbarea viziunii despre viata si a atitudinii fata de cei apropiati conduce la instalarea unei stari generale mai bune si a unei sanatati psihice (dar si fizice) optime, fara vizite la psihiatru si fara tratamente indelungate pentru indepartarea unor afectiuni deseori imposibil de diagnosticat.


 

Mai multe informații
EdituraMeteor Press
Colecție Dezvoltare personala
ISBN 978-973-728-407-5
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsExperienta noilor inceputuri
Rating-ul tău