Fericiti cei fericiti

Epuizat din stoc
SKU
C213441
23.22 LEI
Pe scurt

Considerat de critici drept cel mai frumos text de pina acum al Yasminei Reza, Fericiti cei fericiti este marele roman al dezolarii umane.


O succesiune de scene conjugale viciate de certuri, minciuni si infidelitati, Fericiti cei fericiti consemneaza esecul final al cuplului. Deopotriva tulburator si plin de umor, romanul este strabatut de o adinca melancolie a celor invinsi in dragoste, sfirsind intr-o covirsitoare singuratate.


 

„«Pina si viata, de la un punct incolo, e o valoare prosteasca.» Frumos roman al maturitatii  unul dintre primele sale romane «adevarate», de altfel —, ultima carte a autoarei de piese de teatru si cineastei Yasmina Reza infricoseaza intr-un fel aparte prin ironia implacabila, prin umorul ei peste poate de negru.” (Télérama)


„Yasmina Reza orchestreaza cu multa agilitate aceasta rasucire de clisee antropologice. Ne-ar placea ca uneori o pasiune, o ade-varata nebunie, o ardere mai completa sa transcenda vodevilul existentei. Yasmina Reza este un adevarat Beckett cu bigudiuri.” (Le Figaro)


 

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Actual
ISBN 978-973-46-3787-4
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFericiti cei fericiti
Rating-ul tău