Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Autorii manualului au încercat să pună la dispoziția profesorilor și elevilor de gimnaziu un ghid util în studierea fizicii, realizat pe baza programei școlare în vigoare.Fiecare lecție a fost concepută astfel încât elevul să observe, apoi să investigheze fenomenele și procesele fizice cu ajutorul experimentului, iar l...
Citeste in continuare...
20,00  LEI
 LEI0015

Stoc epuizat

Economisesti: 5,00 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Autorii manualului au încercat să pună la dispoziția profesorilor și elevilor de gimnaziu un ghid util în studierea fizicii, realizat pe baza programei școlare în vigoare.
Fiecare lecție a fost concepută astfel încât elevul să observe, apoi să investigheze fenomenele și procesele fizice cu ajutorul experimentului, iar la final să formuleze concluzii.

Structurat pe șase unități de învățare corespunde întru totul programei școlare, iar modul în care au fost sistematizate conținuturile a urmărit, pe lângă o expunere coerentă, și posibilitatea sintetizării noțiunilor, pentru a fi reținute mai ușor.

Metodele de lucru propuse în manual dau posibilitatea colegilor profesori să realizeze un demers didactic bazat pe strategii euristice, care să centreze activitatea didactică la nivelul elevilor.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a202527
Editura: Art
Data aparitiei: 2019
Număr de pagini: 144
ISBN: 9786068964911
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei