Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Frumoasă şi suplă după naştere

  de Cathy Selena, Jean-Pierre Clemenceau

  Frumoasă şi suplă după naştere

  Programul complet de nutriţie, gimnastică şi bună dispoziţie...
  Citeste in continuare...
  23,12  LEI
   LEI992

  Stoc epuizat

  Economisesti: 20,13 LEI 87% discount

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Dacă tocmai aţi născut şi doriţi să vă recăpătaţi forma fizică şi silueta dinaintea sarcinii, această carte vă oferă programul complet, bazat pe exerciţii şi pe dietă, care a funcţionat în cazul numeroaselor vedete ajutate de nutriţionistul şi antrenorul Jean-Pierre Clemenceau. Nu este vorba despre un program oarecare, ci despre unul care ţine cont de toate micile mari schimbări din viaţa dumneavoastră, de noile preocupări ca mamă, de noile nevoi şi responsabilităţi... De la trucurile de refacere a organismului suprasolicitat de sarcină şi de naştere, la sfaturile legate de regăsirea rolului de femeie şi soţie, şi până la sugestiile de meniuri gustoase şi uşor de preparat, orice proaspătă mamă va afla în cartea de faţă un îndrumar absolut necesar de îngrijire deopotrivă a trupului şi a sufletului.

  „Zâmbiţi-i vieţii, soţului, bebeluşului, zâmbiţi în faţa oglinzii când vă treziţi dimineaţa! Nu vă mai recunoaşteţi corpul? Vă cade părul, iar pielea nu vă mai străluceşte? Vă simţiţi mai mult mamă decât femeie? Toate acestea sunt fireşti şi nu trebuie să trageţi concluzii pripite. Urmând sfaturile mele legate de frumuseţe, schimbându-vă alimentaţia şi făcând în fiecare zi câteva exerciţii, veţi avea din nou un corp frumos, tonifiat şi bine modelat în doar câteva luni.“ (Jean-Pierre Clemenceau)

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: HU001030/1
  Noutate: 29 iul. 2013
  Editura: Humanitas
  Data aparitiei: 2012
  Colectie: Practic
  Traducător: Gabriela Petcu
  Număr de pagini: 164
  Ediția cărții: I
  Formatul cărţii: 13x20
  ISBN: 978-973-50-4056-9
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei