Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Detaliile recenziei

Frumoasele străine

Frumoasele străine

Recenzie a produsului (trimisă în 31 august 2010):
" Frumoasele straine" este cea mai recenta carte al autorului Mircea Cartarescu! Publicata de editura Humanitas. Cartea cuprinde 3 parti: Antrax, Frumoasele straine, Bacoviana!
Antrax- cea mai comica poveste ,se desfasoara in fata unui grup...greu de imaginat pentru un om ce suspecteaza un plic primit de peste hotare ca fiind infectat cu antrax. Frica si teama nefondata sunt aici la loc de cinste fiind secondate chiar si de catre organele de politie, marcat de spargerea unui balon cu apa. Hohotele de ras sunt la tot pasul pentru ca daca ne vdem inconjurati de oameni incapabili, macar sa facem has de necaz si sa speram ca problemele se vor rezolva in vre-un fel.
Frumoasele straine- Nicidecum nu reprezinta povestea unor femei frumoase straine...ci prezinta pe indelete un turneu al poetilor romani pe meleagurile Hexaginului! De la Paris, povestea prezinta calatoriile in Franta a unui grup de 12 poeti ramani (printre ei si autorul cartii Mircea Cartarescu) selectati printr-un program special medit sa deschida publicul francez, catre comorile ascunse poeziei romanesti.
Colectia se inchee cu o poveste ce reprezinta trecutul autorului, pe cand el avea 28 de ani, si se bucura de debutul sau in Literatura,fiind invitat la Bacau pentru o lectura publica. Principala caracteristica a acestei carti o reprezinta umorul, Limbajul cartii este tanar, jucaus si inspirat cu mici gesturi de tuse si satira.
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei