Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Elefantul și crenguța sau arta gândirii pozitive

de Geoff Thompson

În India, elefanții sunt dresați de mici pentru a fi ascultîtori prin legarea lor de un obiect fix, cum ar fi un copac. Oricât de mult s-ar zbate micul elefant, nu reușește să se elibereze, și astfel, după nenumărate încercări și eșecuri, începe să creadă că nu va reuși să scape niciodată, orice ar face. Î...
Citeste in continuare...
 LEI2719

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Te simti vreodata legat de un obiect imposibil de mutat de care nu te poti elibera? Simti ca nu poti face prezentarea respectiva la serviciu sau ca nu ai reusi niciodata sa ai o afacere pe cont propriu si ca iti este sortit sa ramai blocat in rutina sociala si personala traita de milioane de oameni? Aceasta carte iti demonstreaza ca poti rupe tiparele in care te simti blocat si ca ceea ce te impiedica sa functionezi la intregul tau potential e doar o „crenguta“.

Geoff Thompson te ghideaza de-a lungul procesului de inlaturare a gandirii negative si iti dezvaluie „Cele 14 reguli pentru Succes si Fericire“! Aceasta este lumea noastra, putem avea orice ne dorim, putem fi oricine ne dorim si putem face orice doresc inimile noastre. Daca nu vrem sa lucram la strung, sa maturam podele, sa livram lapte sau sa fim casier in supermrket, nu trebuie sa facem asta.

Suntem unde suntem, datorita sau din cauza alegerilor noastre. Momentul in care ne vom hotari sa aleagem mai bine va fi ultimul moment in care vom mai lucra la strung, si primul moment in care vom incepe sa facem ceea ce ne dorim cu viata noastra. Gandurile noastre ne blocheaza, dar in acelasi timp tot gandurile ne pot aduce eliberarea.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: C208246
Noutate: 1 iun. 2013
Editura: Livingstone
Data aparitiei: 2013
Colectie: Selfconnect
Număr de pagini: 192
ISBN: 978-606-93204-5-7
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei