Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Femei de seamă din România. De ieri și de azi

de George Marcu

Femei de seamă din România. De ieri și de azi

Nou

Peste 600 de biografii de femei, din Evul Mediu până în zilele noastre, care s-au ilustrat în cele mai diverse domenii, cele mai multe prin realizări de excepție. Cea mai cuprinzătoare imagine a forței „sexului slab” în istoria românească.   „Dicționarul poate fi citit cu plăcere și interes de ...
Citeste in continuare...
59,85  LEI
 LEI8750

Stoc epuizat

Economisesti: 8,98 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Peste 600 de biografii de femei, din Evul Mediu până în zilele noastre, care s-au ilustrat în cele mai diverse domenii, cele mai multe prin realizări de excepție.

Cea mai cuprinzătoare imagine a forței „sexului slab” în istoria românească.

 

„Dicționarul poate fi citit cu plăcere și interes de la prima la ultima pagină, ca un roman captivant cu sute de personaje. Dar poate fi și păstrat în casă numai pentru a fi consultat, atunci când vrem să aflăm mai multe despre o scriitoare sau o sportivă, o cercetătoare sau o actriță.

Dacă aș fi cineast, aș căuta în lucrarea Femei de seamă din România. De ieri și de azi subiecte pentru filme biografice de mare succes. Ce filme impresionante s-ar putea face despre Elena Rareș sau Elisabeta Rizea, despre Martha Bibescu sau Maruca Cantacuzino-Enescu, despre Cella Delavrancea sau Maria Tănase!” (Alex Ștefănescu)

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a158140
Noutate: 20 iun. 2017
Editura: Meronia
Data aparitiei: 2017
Număr de pagini: 512
Formatul cărţii: 14x22
ISBN: 978-606-750-022-6
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei