Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Limba germana. Primele cuvinte. Carte de colorat

de colectiv

 Limba germana. Primele cuvinte. Carte de colorat

Nou

Aceasta carte se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa  intre 3 si 6 ani, care incep sa invete primele cuvinte in limba germana. In partea de jos a fiecarei pagini din carte se afla o serie de imagini insotite de cuvantul din germana care le desemneaza si de traducerea acestuia in limba romana. Cauta obiectele in imaginile mari de pe fiecare pagina, colore...
Citeste in continuare...
 LEI9915

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Aceasta carte se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa  intre 3 si 6 ani, care incep sa invete primele cuvinte in limba germana.

In partea de jos a fiecarei pagini din carte se afla o serie de imagini insotite de cuvantul din germana care le desemneaza si de traducerea acestuia in limba romana.
Cauta obiectele in imaginile mari de pe fiecare pagina, coloreaza-le si apoi rosteste cu voce tare cuvintele care le denumesc! Apoi coloreaza si restul imaginilor.

La sfarsitul cartii se afla o lista completa cuprinzand toate cele 100 de cuvinte din germana nou invatate si traducerea acestora in limba romana.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a129786
Noutate: 9 ian. 2018
Editura: Niculescu
Data aparitiei: 2017
Traducător: Anca Natalia Florea
Număr de pagini: 31
Formatul cărţii: 23x30
ISBN: 978-973-748-953-1
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei