Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Taramul lamailor. Savuroasa istorie a Italiei prin prisma lamailor sale

de Helena Attlee

Scriitoare si jurnalista britanica, Helena Attlee lucreaza in Italia de mai bine de treizeci de ani, subiectele ei predilecte fiind gradinile si istoria. Colaboreaza cu numeroase reviste pentru care scrie articole pe teme de arhitectura, design interior si, desigur, gradini. Sustine conferinte cu tematici diverse din domeniul istoriei gradinilor si al peisag...
Citeste in continuare...
43,25  LEI
 LEI2730

Stoc epuizat

Economisesti: 12,98 LEI 30% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Povestea plina de culoare a lamailor si o neasteptata istorie culturala, politica si morala a Italiei, de la sosirea citricelor in Calabria, in secolul al II-lea, la dominatia araba din Sicilia din veacul al IX-lea, pana la slow food si studiile genetice ale secolului XXI.

Serbet din lamai verzi de Amalfi, inecat in miere si amestecat cu zapada• Intre pomello si mandarine • Fructe curioase • Colectionari de citrice in Toscana renascentista • Meniu pentru papa • Potirul de aur al lamailor amare • Portocale scufundate in apus de soare • Aurul verde al Calabriei si cele mai valoroase citrice • Chinotto – fructul protejat al Liguriei

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a102515
Noutate: 14 apr. 2014
Editura: Baroque Books & Arts
Data aparitiei: 2014
Colectie: savoir-vivre
Traducător: Adriana Badescu
Număr de pagini: 320
Formatul cărţii: 13.5x21
ISBN: 978-606-8564-12-8
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei