Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Manualul abilitatilor sociale superioare

  de Henrik Fexeus

  Nou

  Iti vine greu sa vorbesti sincer despre emotiile tale? Ti se intampla sa faci ceva ce ai fi preferat sa nu faci, doar ca sa nu dezamagesti pe cineva? Ti se pare dificil sa-i motivezi pe altii?   Iata intrebari care te lasa neajutorat, fata in fata cu tine insuti. In ciuda sutelor de prieteni pe care probabil ca ii ai online, atunci cand te afli fata i...
  Citeste in continuare...
   LEI0039

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Iti vine greu sa vorbesti sincer despre emotiile tale? Ti se intampla sa faci ceva ce ai fi preferat sa nu faci, doar ca sa nu dezamagesti pe cineva? Ti se pare dificil sa-i motivezi pe altii?
   
  Iata intrebari care te lasa neajutorat, fata in fata cu tine insuti. In ciuda sutelor de prieteni pe care probabil ca ii ai online, atunci cand te afli fata in fata cu vreunul dintre ei, conversatia se rezuma la un nivel superficial sau poate chiar se poticneste. Si de aici un sentiment de insingurare si stinghereala, de lipsa de sens si, in final, de neincredere in ceilalti. Pare-se ca abilitatile noastre sociale, ale tuturor, se afla in declin si, paradoxal, relatiile interumane apropiate sunt tocmai ingredientul magic al fericirii. Insa balanta se poate inclina spre polul pozitiv, atunci cand ne insusim metodele potrivite de a face fata provocarilor de acest tip.
   
  In Manualul abilitatilor sociale superioare, celebrul Henrik Fexeus ne impartaseste unele dintre cele mai rafinate tehnici ale sale de comunicare verbala si nonverbala, bazate pe teorii validate stiintific. Iar o buna finete sociala poate deschide usi ce inainte paerau definitiv zavorate, fie in plan personal, fie in plan profesional.
   
  Henrik Fexeus este specialist in psihologie,tehnici de comunicare si limbajul corpului (plasat pe locul 2 in topul Global Guru), NLP si hipnoza. Organizeaza si sustine conferinte pe tema tehnicilor de manipulare si influenta psihologica in mass-media, publicitate, pro- paganda. De acelasi autor, la Editura Trei a aparut bestsellerul Arta de a citi gandurile.


      Cuprins:

  1. Primul contact 
  2. Exprimarea nonverbala
  3. Arta pierduta a conversatiei 
  4. Arta de a asculta
  5. Emotiile si empatia
  6. Fa-ti mana pe tine insuti
  7. Cum sa-i schimbi pe altii
  8. Cand conflictul pandeste dupa colt 
  9. Un ultim ramas-bun 
  10. Bibliografie
  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a172323
  Noutate: 5 iul. 2018
  Editura: Trei
  Data aparitiei: 2018
  Colectie: Psihologie practica
  Număr de pagini: 339
  Formatul cărţii: 200x130 mm
  ISBN: 978-606-40-0396-6
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei