Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Imortalistii

de Chloe Benjamin

Daca cineva ti-ar spune data la care vei muri cum ai alege sa-ti traiesti viata? In Lower East Side, New York City, este 1969. Umbla vorba ca a aparut o femeie mistica, o clarvazatoare nomada, care pretinde ca poate prezice oricui ziua in care va muri. Copiii familiei Gold, patru adolescenti ale caror personalitati abia incep sa se contureze, se duc pe ascu...
Citeste in continuare...
 LEI0045

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore


Daca cineva ti-ar spune data la care vei muri cum ai alege sa-ti traiesti viata?

In Lower East Side, New York City, este 1969. Umbla vorba ca a aparut o femeie mistica, o clarvazatoare nomada, care pretinde ca poate prezice oricui ziua in care va muri. Copiii familiei Gold, patru adolescenti ale caror personalitati abia incep sa se contureze, se duc pe ascuns sa-si afle viitorul.
 
Iar ceea ce afla le va afecta urmatorii 50 de ani. Simon, „baiatul de aur” al familiei, evadeaza pe coasta de vest, cautand iubirea in fascinantul San Francisco al anilor 1980. Klara cea visatoare devine magician in Las Vegas, in incercarea ei obsesiva de a impleti realitatea cu fantezia. Fratele cel mai mare, Daniel, cauta stabilitatea ca medic militar dupa atacurile din 11 septembrie. Iar Varya, studioasa familiei, se dedica cercetarii longevitatii, testand granitele dintre stiinta si nemurire.
 
Un roman ravasitor, de o ambitie si o profunzime remarcabile, Imortalistiiexploreaza limita dintre destin si liberul arbitru, realitate si iluzie, lumea aceasta si lumea cealalta. Este o marturie profund impresionanta despre forta povestirii, natura credintei si puterea de atractie inexorabila a legaturilor de familie.

 

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a189416
Editura: Publica
Data aparitiei: 2018
Număr de pagini: 408
ISBN: 978-606-94622-4-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei