Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

In sfarsit nefumator. Metoda usoara a lui Allen Carr

de Allen Carr

In sfarsit nefumator. Metoda usoara a lui Allen Carr

Peste 90% şanse de succes. În sfârşit, metoda miraculoasă pe care o aşteptau toţi fumătorii! Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenţă. Nu trebuie să ai o voinţă puternică. Nu eşti supus(ă) unui tratament de şoc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngraşi. Dacă eşti fumător/fumă...
Citeste in continuare...
27,00  LEI
 LEI9522

Stoc epuizat

Economisesti: 4,05 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Peste 90% şanse de succes.

În sfârşit, metoda miraculoasă pe care o aşteptau toţi fumătorii!

Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenţă. Nu trebuie să ai o voinţă puternică. Nu eşti supus(ă) unui tratament de şoc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngraşi.

Dacă eşti fumător/fumătoare şi ai cumpărat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e s-o citeşti. Şi ţi se recomandă să fumezi în timpul lecturii!
Dacă eşti nefumător/nefumătoare şi ai cumpărat cartea pentru cineva drag ţie, nu trebuie decât să-l convingi s-o citească. Dacă nu-l poţi convinge, citeşte-o tu, pentru că ultimul capitol te învaţă cum să transmiţi mesajul cărţii celor din jur. Şi - mai important decât orice - cum să-ţi împiedici copiii să se apuce de fumat.

Metoda uşoară a lui Allen Carr are peste 90% şanse de succes. Ea se bazează pe experienţa proprie a autorului, care după o lungă „carieră" de mare fumător a trecut brusc de la 100 de ţigări pe zi la zero. Consecinţa a fost cartea de faţă, cu traduceri în mai toate limbile globului şi multe milioane de exemplare vândute, şi clinicile „Allen Carr" din întreaga lume, celebre pentru faptul că îţi rambursează banii dacă nu reuşesc să te vindece de fumat.

 

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: HU001193/7
Noutate: 31 oct. 2011
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2012
Colectie: Practic
Traducător: Oana Vlad
Număr de pagini: 204
Ediția cărții: a III-a
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
ISBN: 978-973-50-4350-6
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei