Insula voaiorilor

Epuizat din stoc
SKU
C203836
9.63 LEI
Pe scurt
O scriitură limpede, o poveste frumoasă şi tristă, iată coordonatele decisive ale acestui excelent roman semnat de un foarte talentat scriitor britanic.
Jeremy Michael Shepard – zis The Shep – este o persoană care frecventează "circuitul" exhibiţioniştilor, voaiorilor şi swinger-ilor.
În vârstă de 39 de ani, vine dintr-o lume în care a cunoscut succesul, ca editor al unei cunoscute reviste pentru bărbaţi.

Lovit de o criză existenţială, renunţă la slujba bine plătită şi se mută din Londra în orăşelul părinţilor lui, unde se angajează ca mărunt funcţionar public. Inteligent şi blazat, dar neafectat – precum personajele lui Houellebecq –, The Shep alege un stil de viaţă care contrazice canoanele sociale, dar care-i oferă satisfacţia de care are nevoie: intră într-o reţea de swinger-i şi ajunge să practice un eros liber consimţit cu perechi de diferite vârste, cu femei și bărbaţi plictisiţi de viaţa monotonă oferită de capitalismul britanic.

Cartea este o meditaţie nu tocmai liniştitoare despre însăşi structura lumii în care trăim, o lume obsedată de control, înspăimântată de alteritate, cu oameni deveniţi automate sau doborâţi de nevroze şi cu necesare debuşee de "sex alternativ".
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Funky Fiction
Ediția cărții I
ISBN 978-973-88901-1-4
Traducător Gabriella Eftimie
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 130 x 200
Tip copertă Broşat
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInsula voaiorilor
Rating-ul tău