Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Noi suntem INVICTUS

  de Ioana Moldovan

  Nou

  In 2017, militarii răniți români au participat pentru prima oară la Jocurile Invictus. Treizeci și unu de militari răniți au răspuns apelului de a face parte din echipa Invictus România. Cincisprezece dintre ei au concurat la Toronto, la sfârșitul lunii septembrie, împotriva altor șaisprezece națiuni.Cartea, rezultatul unei ...
  Citeste in continuare...
   LEI0099

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  In 2017, militarii răniți români au participat pentru prima oară la Jocurile Invictus. Treizeci și unu de militari răniți au răspuns apelului de a face parte din echipa Invictus România. Cincisprezece dintre ei au concurat la Toronto, la sfârșitul lunii septembrie, împotriva altor șaisprezece națiuni.

  Cartea, rezultatul unei documentări de mai bine de șase luni, împărtășește momentele de efort, de străduință, dar și de izbândă din timpul pregătirii militarilor români și al participării acestora la Jocurile Invictus 2017.

  IOANA MOLDOVAN – membru fondator Documentaria.ro, jurnalist și fotograf documentarist freelance din București, România.

  Reportajele ei au fost publicate de The New York Times, ESPN, Al Jazeera EnglishHuffington Post, LensCulture, Radio France Internationale, Decât o Revistă și Vice printre alții. A lucrat de asemenea la proiecte multimedia finanțate de Comisia Europeană și Fundația Friedrich Ebert.

  DOCUMENTARIA.RO – comunitate de fotojurnaliști români, fondată de Adrian Câtu, Andrei Pungovschi, Bogdan Dincă, George Popescu și Ioana Moldovan.

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a168423
  Noutate: 10 ian. 2018
  Data aparitiei: 2017
  Număr de pagini: 152
  Formatul cărţii: 18*25
  ISBN: 978-973-0-25753-3
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei