Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Eva Luna

de Isabel Allende

Eva Luna

Scriitoarea chiliana Isabel Allende este o povestitoare fabuloasa, ale carei carti, traduse in peste treizeci de limbi, se vand in milioane de exemplare si au devenit bestselleruri pe patru continente....
Citeste in continuare...
34,00  LEI
 LEI5025

Stoc epuizat

Economisesti: 8,50 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

„Un roman remarcabil, care revarsa asupra cititorului o cascada de povestiri captivante, spuse de vocea memorabila a unei femei independente si pline de viata."(The Washington Post „O carte in care intalnesti la tot pasul intamplari si personaje extraordinare, impresionante prin spirit de aventura si senzualitate. (Publishers Weekly) „Un roman somptuos si amplu, plin de culoare si de peripetii, a carui eroina este la ea acasa si in padurile amazoniene, alaturi de gherile, si in jungla marilor orase.( Chicago Tribune)    
O adevarată artă în proză

Recenzie scrisă de Andreea

Mai auzisem de Isabel Allende de câteva ori, iar titlurile operelor ei trezeau o mare curiozitate. "Eva Luna" combinaţie între jocurile copilăriei şi maturitate. Sau inocenţa unui om mare. Sau pur şi simplu, dragoste de viaţă şi înflăcărare. . Întâmplările personajului principal au parcurs toate stările sufleteşti – atracţie, dragoste, obsesie, admiraţie, dar şi dor, tristeţe şi singurătate.
Fiecare personaj al cărţii este complex, bine conturat, prin descrierea lor, dar şi prin fapte. Fiecare persoană pe care o întâlneşte Eva Luna de-a lungul anilor este prezentată ca prin ochii unui copil. Personajele sunt speciale, deosebite, fiecare prezentând cel puţin o caracteristică ieşită din comun. Capitolele scot iveală prieteni care o vor ajuta pe Eva să trăiască, să crească, să supravieţuiască: un medic străin, o bucătăreasă, stăpânii conacului în care creşte, un băiat al străzii, un travestit celebru, un turc inimos şi Rolf Carlé, a cărui personalitate este “întregită” la sfârşitul cărţii.
Printre paginile cărţii, se găsesc numeroase scene erotice, explicate din nou, din viziunea unui copil, ceea ce nu le transformă în prost gust.
Întâmplările atrag prin modul lor inocent de a fi descrise, iar personajele nu vor fi uitate, cu siguranţă, destinele lor intersectându-se în anumite puncte ale cărţii. Bineînţeles, coperta reprezintă doar exteriorul. Paginile, însă, reprezintă cu adevărat viaţa.


Eva

Recenzie scrisă de Ella

Eva Luna,m-a fascinat de la primele pagini...Fiind un copil nedorit care ajunge in casa unor straini,fata reuseste sa razbata ,traind povesti de dragoste pasionante cu un razboinic adevarat si impartasind o prietenie puternica cu un transesexual.Da,un barbat cu suflet de femeie care se transforma in femeie cu ajutorul chirurgiei estetice si devine o femeie ft. frumoasa.Este un roman plin de suspans si sentimente puternice.
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: H1010551
Noutate: 27 iun. 2011
Editura: Humanitas Fiction
Data aparitiei: 2011
Colectie: Seria Isabel Allende
Traducător: Cornelia Radulescu
Număr de pagini: 290
Ediția cărții: a II-a
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
ISBN: 978-973-689-401-5
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei