Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Istorie si mit in constiinta romaneasca. Editie aniversara adaugita si ilustrata. Editie aniversara adaugita si ilustrata (cu autograful autorului)

  de Lucian Boia

  Mai multe vizualizări

  • -->
  CARTEA CONTINE AUTOGRAFUL AUTORULUI „Viaţa rezervă surprize. Una dintre cele mai neaşteptate - pentru mine - s-a dovedit excepţionala primire de care s-a bucurat cartea, îndată după apariţia ei în mai 1997. A devenit subiect predilect de discuţie în mediile intelectuale. Au elogiat-o nume de primă mărime ale culturii rom&ac...
  Citeste in continuare...
   LEI0059

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  CARTEA CONTINE AUTOGRAFUL AUTORULUI

  „Viaţa rezervă surprize. Una dintre cele mai neaşteptate - pentru mine - s-a dovedit excepţionala primire de care s-a bucurat cartea, îndată după apariţia ei în mai 1997. A devenit subiect predilect de discuţie în mediile intelectuale. Au elogiat-o nume de primă mărime ale culturii româneşti.
  Cartea ţintea până la urmă chiar mai departe decât îmi fusese intenţia. Nu doar istoria era în discuţie, ci cultura românească în ansamblu şi conştiinţa de sine a românilor. Am scris o carte onestă despre istorie, nu o carte partizană sau de conjunctură." (LUCIAN BOIA)

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: HUM_ISTORIE_MIT_AUTOGRAF
  Noutate: 18 mai 2017
  Editura: Humanitas
  Data aparitiei: 2012
  Număr de pagini: 504
  Ediția cărții: V
  Formatul cărţii: 14,5x20,5 cm
  ISBN: 978-973-50-5395-6
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei