Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Oase migratoare

  de Iulian Tanase

  Reincarnarea oaselor se petrece in Fabrica de Chipuri, de functionarea careia se ocupa Fotograful. Experimentele, deloc ortodoxe, pe care Fotograful le pune la cale in Fabrica de Chipuri ajung la urechile presei. ...
  Citeste in continuare...
   LEI005

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Reincarnarea oaselor se petrece in Fabrica de Chipuri, de functionarea careia se ocupa Fotograful. Experimentele, deloc ortodoxe, pe care Fotograful le pune la cale in Fabrica de Chipuri ajung la urechile presei.

  A fost o vreme cand Fotograful incarca si descarca morti la Institutul de Medicina Legala. Activitatea asta il linistea foarte mult. Mortii sunt niste oameni de treaba.

  Fotograful se desparte de sotia lui si se muta singur. Isi continua experimentele. Se indragosteste de o femeie pe nume Moira, care ramane insarcinata. In ziua cand devine tata, Fotograful are un accident de masina si isi gaseste sfartitul.DAR sfarsitul nu exista, el este doar o conventie.

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: C193859
  Noutate: 20 dec. 2011
  Editura: Nemira
  Data aparitiei: 2011
  Colectie: În afara colecţiilor
  Număr de pagini: 224
  Ediția cărții: I
  Formatul cărţii: 13 x 20 cm
  ISBN: 978-606-579-286-9
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei