Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Dragoste si prietenie

de Jane Austen

Dragoste si prietenie

Aceasta carte face parte din colectia Iubiri de altadata a editurii Allfa....
Citeste in continuare...
 LEI9014

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Jane Austen a intrat in istoria literaturii cu operele sale de maturitate, cu personaje si situatii bine conturate, naratiuni in care temele centrale sunt iubirea si viata interioara a femeilor, dar si convenientele absurde ale epocii. Volumul de fata, alcatuit din scrieri de tinerete, ii dezvaluie cititorului o alta Jane Austen. O autoare care foloseste ironia muscatoare si comicul absurd pentru a demola dintr-o singura lovitura conventiile literaturii din perioada romantica si tiparele de comportament din societatea acelor vremuri.

Scrise sub forma unor romane epistolare, Dragoste si prietenie si Castelul Lesley scot la lumina tipuri umane pentru care iubirea nu reprezinta decat o alta cerinta a vietii sociale. Parodii exuberante ale cultului sensibilitatii, ele ofera pasaje savuroase, prin care tanara autoare isi anunta fenomenala voce literara conservata intacta pana astazi.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a112309
Noutate: 20 ian. 2015
Editura: All
Data aparitiei: 2014
Număr de pagini: 128
Formatul cărţii: 11x18
ISBN: 978-973-724-741-4
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei