Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Grace de Monaco. Povestea unei printese

de Jean Des Cars

Grace de Monaco – destinul unei printese nemuritoare...
Citeste in continuare...
14,90  LEI
 LEI4310

Stoc epuizat

Economisesti: 4,47 LEI 30% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

„Sunt fiinte care nu se sting niciodata”, spunea Grace. Cuvinte care i s-ar potrivi ei insesi: caldura pe care o emana Grace de Monaco nu va disparea niciodata, pentru ca amintirea ei a ramas gravata in sufletele noastre.

Un star autentic, o vedeta rasplatita cu un Oscar, trei Golden Globe si mai multe premii ale criticilor de film, actrita-fetis a lui Alfred Hitchcock, care a stiut sa-i puna in valoare distinctia, superioritatea si frumusetea, Grace Kelly l-a intalnit pe Printul Rainier la Festivalul de la Cannes in 1955. Mai intai in secret, apoi in vazul lumii intregi, idila lor a devenit o adevarata poveste de dragoste, iar nunta celor doi, numita „nunta secolului XX”, a unit intr-un mod spectaculos glamourul hollywoodian cu sobrietatea monarhica a Vechiului Continent.

Jean des Cars, cunoscut scriitor si jurnalist, si-a pus semnatura pe biografia, entuziasta si plina de forta, a unei mari doamne, pe care scriitorul Anthony Burgess o compara cu o zeita si despre care Cary Grant repeta la nesfarsit: „Ne lipseste.”

Filmul Grace de Monaco, a carui lansare in cinematografele din Romania va avea loc in data de 13 iunie 2014, spune povestea din spatele imaginii perfecte a superbei actrite Grace Kelly. In rolul principal - talentata actrita Nicole Kidman.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a103641
Noutate: 13 mai 2014
Editura: Corint
Data aparitiei: 2014
Traducător: Diana Morarasu
Număr de pagini: 256
Formatul cărţii: 13x20
ISBN: 978-606-8623-10-8
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei