Joc educativ Parking Puzzler

în stoc
SKU
a175928
90.00 LEI
Pe scurt

Născut la 14 octombrie 1954, în Ardud, Satu Mare, Radu Sergiu Ruba este scriitor, traducător şi radiojurnalist. La unsprezece ani, şi-a pierdut complet vederea. A absolvit Facultatea de Limbi Străine, franceză-engleză, Universitatea Bucureşti. Din 1992, realizează emisiuni la Radio România. A debutat editorial cu volumul de poeme Spontaneitatea înţeleasă, Cartea Românească, 1983, urmat de Iluzia continuă, 1988, Iubirea şi Orientul, 1994, Marginal, 2001, Graţia Dizgraţia, 2003 (Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti), Nu înţeleg ce mi se-ntâmplă, 2017 (Premiul Ioan Flora al aceleiaşi Asociaţii). Pentru poezie, i-a mai fost decernat Premiul revistei Convorbiri literare în 2010. I-au apărut, de asemenea, două antologii de autor cu selecţii din volumele anterioare: Dacă pleci în căutarea mea, 1999, şi Traversarea, 2012.  A mai publicat trei cărţi de interviuri şi eseuri, dintre care unul în colaborare cu soţia sa, Nicoleta Ruba, două volume de proză scurtă şi patru romane. Poemele sale au fost traduse şi publicate în franceză, portugheză, bulgară, engleză, cehă, maghiară, germană şi arabă. Romanul său O vară ce nu mai apune, premiul Academiei Române în 2016, a apărut şi în engleză, italiană şi portugheză. Scriitorul a fost distins cu Premiul Ministerului de Externe al Franţei la Festivalul mondial al nuvelei francofone în 1993 şi a reprezentat România la Festivalul Noaptea literaturii europene, Lisabona, 2018. I s-a decernat, de asemenea, Ordinul Meritul Cultural al României în grad de cavaler.

Testeaza-ti abilitatile de parcare cu cele 60 de provocari din Parking Puzzler!
Un joc unic de deductie. Jucatorii de Parking Puzzler trebuie sa gaseasca locul potrivit pentru fiecare masina, folosind indiciile si indicatiile furnizate in provocari.
Nu este permisa parcarea ilegala! Masinile parcate pe carosabil sau care ocupa doua locuri nu vor primi licenta pentru a trece la urmatoarea provocare!

Scopul jocului:
1. Inlatura toate piesele de puzzle de pe tabla de joc. Alege o provocare.
2. Parcheaza toate masinile pe locurile proprii de parcare. Fiecare provocare va ofera indicii despre pozitia unor masini in parcare.

Exista cate o singura solutie pentru fiecare provocare.
Jocul Parking Puzzler stimuleaza dezvoltarea urmatoarelor abilitati cognitive: concentrare, planificare, rezolvarea problemelor, logica, vederea in spatiu.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 1
Varsta 8+ ani
Durata Jocului 20 min.
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc educativ Parking Puzzler
Rating-ul tău