Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Nu asa procedam noi aici!

  de John P. Kotter, Holger Rathgebe

  Nou

  A fost odată ca niciodată un clan de suricate ce trăia în Kalahari, o regiune din sudul Africii. După ani de creștere constantă, seceta a redus drastic resursele clanului, iar atacurile mortale ale vulturilor s-au înmulțit. Pe măsură ce lucrurile se înrăutățesc, armonia clanului se destramă. Echipa de conducere se ceartă cu pr...
  Citeste in continuare...
   LEI0045

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  A fost odată ca niciodată un clan de suricate ce trăia în Kalahari, o regiune din sudul Africii. După ani de creștere constantă, seceta a redus drastic resursele clanului, iar atacurile mortale ale vulturilor s-au înmulțit. Pe măsură ce lucrurile se înrăutățesc, armonia clanului se destramă. Echipa de conducere se ceartă cu privire la posibilele soluții, iar sugestiile din partea lucrătorilor din prima linie primesc un răspuns demoralizant: „Nu așa procedăm noi aici!”. 

  Prin urmare, Nadia, o suricată inteligentă și aventuroasă, pleacă în căutarea unor idei noi, care să ajute clanul din care face parte și ea, aflat în dificultate. Descoperă un grup mult mai mic, care acționează foarte diferit, cu mult mai multă agilitate și muncă în echipă. Aceste suricate au dezvoltat soluții inovatoare pentru a găsi hrană și a scăpa de vulturi. Dar nu totul în acest mic clan este așa perfect cum pare la prima vedere. Poate Nadia să-și dea seama cum să găsească modalitatea în care să combine ce e mai bun în ambele lumi – un clan mare, disciplinat, bine administrat și un clan mic, informal, provocator – înainte de a fi prea târziu? 

  Această carte distilează deceniile de experiență și studiile premiate ale lui Kotter pentru a dezvălui de ce organizațiile cresc și decad și cum pot crește din nou când se confruntă cu dificultăți. 

  Această parabolă originală ne demonstrează că, în vremuri în schimbare, suntem mai în siguranță atunci când inovăm! (Spencer Johnson, MD, autorul cărții Cine mi-a luat cașcavalul?)

  Această parabolă simplă, despre niște mamifere cu blană, ce se confruntă cu provocarea adaptării la amenințare, oferă noi perspective asupra călătoriei pe care o întreprind mulți dintre noi. Genial! (Generalul în rezervă Stanley McChrystal, autorul cărții Echipa de echipe)

  Funcționează. Și nu doar pentru suricate. (Gaëtan Thomas, președinte și CEO al NB Power)

  John Kotter o face din nou. Folosirea metaforei îi ajută pe cititori să înțeleagă cerința fundamentală pentru a avea o organizație performantă: să pună inimile și mințile membrilor echipei în folosul unei cauze convingătoare. Leadershipul permite acest lucru și descătușează un enorm potențial creativ. (Leigh Morgan, COO, Fundația Bill și Melinda Gates)

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a151607
  Noutate: 10 feb. 2017
  book_publisher: Publica
  Data aparitiei: 2017
  Traducător: Louis Ulrich şi Tudor Ulrich
  Număr de pagini: 184
  Ediția cărții: I
  Formatul cărţii: 14.5x20.5
  ISBN: 978-606-722-232-6
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei