Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  De la statuie la piatra

  de Jose Saramago

  De la statuie la piatra

  Nou

  Aceasta carte a fost publicata cu sprijinul Directoratului General pentru Carti, Arhive si Biblioteci al Ministerului Culturii din Portugalia. „Jose Saramago spunea ca trebuie sa fim grijulii cu cartile, fiindca ele poarta inauntrul lor un om, pe autor. Cartea aceasta este o casa locuita, la superlativ, de autor. In ea se afla indoielile si uimiri...
  Citeste in continuare...
   LEI9524

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Aceasta carte a fost publicata cu sprijinul Directoratului General pentru Carti, Arhive si Biblioteci al Ministerului Culturii din Portugalia. 

  „Jose Saramago spunea ca trebuie sa fim grijulii cu cartile, fiindca ele poarta inauntrul lor un om, pe autor. Cartea aceasta este o casa locuita, la superlativ, de autor. In ea se afla indoielile si uimirile lui, dezvaluirile lui si deopotriva satisfactia intima de a vedea cum opera creste alaturi de fiinta umana, care intr-o zi s-a decis sa scrie ca sa inteleaga si ca sa fie indragita.” (Pilar del Rio)

  „[De la statuie la piatra]… este si o forma de a ne exprima recunostinta fata de ginditorul care a fost Saramago, pentru care scrisul, mai mult decit o activitate pur fictionala, este dictat de nevoia de a cerceta destinul umanitatii, pasiunile si furiile care o determina, adoptind o perspectiva care oscileaza intre prezent si trecut, cu un puternic accent etic si ideologic, pe linga cel afectiv, si aflindu-se intr-o cautare neobosita, de cele mai multe ori dureroasa, a unui raspuns.” (Giancarlo Depretis)

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a154141
  Noutate: 17 mar. 2017
  book_publisher: Polirom
  Data aparitiei: 2017
  Colecţie: BIBLIOTECA POLIROM.Seria de autor "Jose Saramago"
  Traducător: Simina Popa
  Număr de pagini: 144
  Formatul cărţii: 130x200
  ISBN: 978-973-46-6520-4
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei