Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Vin din Alep. Itinerariul unui refugiat sirian Vin din Alep. Itinerariul unui refugiat sirian

  de Joude Jassouma, Laurence de

   Vin din Alep. Itinerariul unui refugiat sirian Vin din Alep. Itinerariul unui refugiat sirian

  Nou

  Vin din Alep: un refugiat sirian povesteşte despre frică, oroare şi speranţă! Cartea de faţă prezintă drumul spre libertate şi spre o viaţă normală al unui tânăr sirian din cartierele sărace din Alep, îndrăgostit de Gustave Flaubert şi de Paul Éluard. Acesta călătoreşte din Levant până în regiunea franceză...
  Citeste in continuare...
   LEI9024

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Vin din Alep: un refugiat sirian povesteşte despre frică, oroare şi speranţă!

  Cartea de faţă prezintă drumul spre libertate şi spre o viaţă normală al unui tânăr sirian din cartierele sărace din Alep, îndrăgostit de Gustave Flaubert şi de Paul Éluard. Acesta călătoreşte din Levant până în regiunea franceză Bretania, trecând prin Istanbul şi prin lagărele de refugiaţi de pe Insula Leros. Este odiseea unui erou necunoscut care, punându-şi viaţa în pericol, a traversat Marea Egee la bordul unei mici ambarcaţiuni, în căutarea unui loc unde să se simtă în siguranţă.
  în această carte, putem vedea pentru prima dată din interior, prin ochii unui refugiat obişnuit, aspecte ale celei mai importante crize migraţioniste de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.

  JOUDE JASSOUMA, originar din Alep, Siria, a fost întâmpinat cu simpatie şi înţelegere de locuitorii unui sat din Bretania, Martigne-Ferchaud. Este unul dintre cei zece mii de sirieni care au ajuns în Franţa din cele aproximativ cinci milioane de persoane aruncate pe străzi de război.

  LAURENCE DE CAMBRONNE a fost redactor-şef la revista Elle, iar acum scrie pentru M Le Monde. Este implicată în activitatea unor asociaţii care le oferă ajutor emigranţilor ajunşi pe insula grecească Leros, trăind jumătate din an în Grecia, unde l-a cunoscut pe Joude.

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a162527
  Noutate: 30 aug. 2017
  book_publisher: Niculescu
  Data aparitiei: 2017
  Număr de pagini: 192
  Formatul cărţii: 13x20
  ISBN: 978-606-38-0134-1
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei