Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Morcoveata

de Jules Renard

Nou

Morcoveata este un roman despre copilarie, simplitate, natura, despre fericirea din nefericire. Este un roman despre acea perioada a copilariei cand fiecare are un mecanism de aparare in fata adultilor atunci cand vine vorba despre rautatile, indiferenta lor si extrag doar frumosul din fiecare situatie potrivnica. Ar fi extraordinar ca acest mecanism de apa...
Citeste in continuare...
 LEI0012

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Morcoveata este un roman despre copilarie, simplitate, natura, despre fericirea din nefericire. Este un roman despre acea perioada a copilariei cand fiecare are un mecanism de aparare in fata adultilor atunci cand vine vorba despre rautatile, indiferenta lor si extrag doar frumosul din fiecare situatie potrivnica.

Ar fi extraordinar ca acest mecanism de aparare sa reziste in timp.

De altfel, Jules Renard a mentionat aceasta carte pana la finalul vietii sale si s-a regasit mereu in copilul care a fost odata.

Celebritatea sa dincolo de granitele Frantei este rezultatul publi­carii in mai toate limbile de circulatie internationala a romanului Morcoveata, text care si-a pastrat prospetimea stilistica vreme de un veac.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a175580
Noutate: 26 iun. 2018
Editura: Cartex
Data aparitiei: 2018
Colectie: Cartile elevului smart
Număr de pagini: 160
Formatul cărţii: 13x20
ISBN: 9789731047782
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei