Jurnalul unei femei adultere

Epuizat din stoc
SKU
C166904
9.63 LEI
Pe scurt
O poveste despre iubire, relatată din triplul punct de vedere al personajelor.
Doi prieteni se întâlnesc cu ocazia reuniunii organizate de şcoala evreiască pe care au absolvit-o cu ani în urmă. Atât Guido, fotograf, cât şi Charlie, psiholog de meserie, au în jur de 40 de ani şi sunt atraşi de o aceeaşi femeie, căsătorită, care se numeşte Aviva şi este profesoară de violoncel.

Charlie începe o terapie cu Aviva, fără să ştie că aceasta este iubita lui Guido. Nici Aviva, pe de altă parte, nu cunoaşte legătura dintre cei doi bărbaţi.
O amplă poveste despre iubire şi plăcere relatată din triplul punct de vedere al acestor personaje. Evident, pe parcursul ei apar complicaţii, iar cei trei protagonişti se confruntă rând pe rând cu gelozia, dorinţa de libertate şi dificultatea de a păstra un secret. De unde şi tenta de seriozitate, seducţie, dar şi umor negru a romanului.

Este o carte inedită, textul fiind însoţit de un glosar explicativ care oferă detalii picante despre poveste, surprize şi glume. Întâmpinate cu entuziasm de critici ca fiind «minunate şi încântătoare», «desăvârşite şi hipnotice», cărţile lui Leviant îl certifică pe acesta drept unul dintre romancierii cei mai talentaţi de astăzi.

Jurnalul unei femei adultere a fost nominalizat de redacţia Lire în lista celor mai bune romane din 2008.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Eroscop
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-274-0
Traducător Daniela Ştefănescu
Număr de pagini 712
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul unei femei adultere
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!