Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Print si cersetor. Repovestire dupa romanul lui Mark Twain

de Katthleen Olmstread

Nou

Dr. Arthur Pober a petrecut mai bine de douăzeci de ani făcând studii în domeniul edu-caţiei specifice copilăriei timpurii şi copiilor cu talente deosebite. A fost director al Hunter College Elementary School, unul dintre cele mai vechi centre experimentale destinate pre- gătirii tinerilor supradotaţi şi, de asemenea, director al institu...
Citeste in continuare...
15,00  LEI
 LEI2511

Stoc epuizat

Economisesti: 3,75 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Dr. Arthur Pober a petrecut mai bine de douăzeci de ani făcând studii în domeniul edu-
caţiei specifice copilăriei timpurii şi copiilor cu talente deosebite. A fost director al Hunter College Elementary School, unul dintre cele mai vechi centre experimentale destinate pre- gătirii tinerilor supradotaţi şi, de asemenea, director al instituţiei Magnet School for the Gifted and Talented, şcoală la care învaţă peste 25 000 de tineri din New York.
Dr. Pober este o autoritate recunoscută în do- menii precum mass-media şi protecţia copiilor şi a fost numit reprezentantul Statelor Unite pe lângă European Institute for the Media şi European Advertising Standards Alliance.

Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895 când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului ­Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă ­temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vine, altruist și inspirat, în ajutorul ­copiilor și tinerilor țării.
Numărul cititorilor de carte a scăzut îngrijorător în România ultimelor două decenii. Tot mai puține volume ajung în mâinile copiilor și adolescenților, tot mai puține titluri se așază în biblioteca de familie a contemporanilor noștri. 
La fel ca primii noștri Suverani, Carol I și Elisabeta, care erau absolut convinși de nevoia de carte pentru prosperitatea națiunii, Familia Regală a României de astăzi crede că ignorarea cuvântului tipărit între copertele cărții este o vulnerabilitate a națiunii și a patriei.
Părinți, aduceți cartea aproape de copiii voștri! Așa cum au nevoie de iubire, de soare și de familie, cei mai mici români au nevoie de cărți, pentru a se întregi, ca oameni.

Principele Radu al României

Printr-un joc al întâmplării, un băiat dintr-o familie săracă ajunge să îl întâlnească pe însuşi fiul regelui Angliei. Tom Canty, cerşetorul, şi Edward Tudor, prinţul moştenitor, descoperă că sea­mănă ca două picături de apă şi se hotărăsc, în joacă, să facă schimb de haine. Din cauza asta prinţul este alungat de la palat, iar cerşetorul e luat drept prinţ.
Nimeni nu le dă crezare atunci când încearcă să-şi dezvăluie adevărata iden­titate şi cei doi băieţi sunt nevoiţi să se adapteze la un stil de viaţă cu totul nou pentru ei. Deşi situaţia bizară în care se găsesc pare să-i condamne pentru tot­dea­una la ne­fericire, încercările şi gre­u­tă­ţile pe care le vor înfrunta le vor schim­ba radical felul în care înţeleg lumea. 

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a151703
Noutate: 14 feb. 2017
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2017
Colectie: Cărţi pentru copii
Număr de pagini: 160
Formatul cărţii: 13.5 x 19 cm
ISBN: 978-606-588-722-0
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei