Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Mica Enciclopedie Ikigai. Metoda japoneza de descoperire a scopului in viata

  de Ken Mogi

  Mica Enciclopedie Ikigai. Metoda japoneza de descoperire a scopului in viata

  Nou

  JAPONEZII VORBESC DESPRE IKIGAI CA DESPRE „UN MOTIV DE A TE TREZI DIMINEAȚA”.Este un motiv pentru păstrarea entuziasmului de a trăi, fie că ești om de serviciu în faimosul tren de viteză Shinkansen, proaspătă mamă sau chef la un restaurant specializat în sushi, cu stele Michelin.Dar cum îți găsești propriul ikigai? C...
  Citeste in continuare...
   LEI9039

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  JAPONEZII VORBESC DESPRE IKIGAI CA DESPRE „UN MOTIV DE A TE TREZI DIMINEAȚA”.
  Este un motiv pentru păstrarea entuziasmului de a trăi, fie că ești om de serviciu în faimosul tren de viteză Shinkansen, proaspătă mamă sau chef la un restaurant specializat în sushi, cu stele Michelin.
  Dar cum îți găsești propriul ikigai? Cum contribuie ikigai la fericire? Neurologul și scriitorul japonez Ken Mogi, autor a nenumărate bestselleruri, ne oferă o analiză fascinantă a acestui mod de viață, încorporând cercetarea științifică și experiența directă, și o narațiune plină de culoare despre cultura și istoria japoneză.
  Ken Mogi este neurolog, scriitor și om de televiziune din Tokyo. A publicat peste 30 de lucrări despre știința cognitivă și neuroștiință și mai mult de 100 de cărți acoperind subiecte de popularizare a științei, eseuri, critică și self-help. Volumele lui s-au vândut în peste 1 milion de exemplare.

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a175549
  Noutate: 26 iun. 2018
  Editura: Litera
  Data aparitiei: 2018
  Număr de pagini: 144
  Formatul cărţii: 140 x 200
  ISBN: 978-606-33-2575-5
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei