Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Kilometrul zero. Drumul fericirii

de Maud Ankaoua

Kilometrul zero. Drumul fericirii

Cât de departe ai merge pentru a-ți salva un prieten? Maëlle, directorul financiar al unui start-up de succes, își trăiește viața într-un ritm frenetic: timpul ei se reduce la muncă, la rezolvarea problemelor și la sala de sport. Visurile ei... ce visuri? În viața ei nu este loc și de visuri; până în ziua &...
Citeste in continuare...
36,00  LEI
 LEI6030

Stoc epuizat

Economisesti: 5,40 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Cât de departe ai merge pentru a-ți salva un prieten?

Maëlle, directorul financiar al unui start-up de succes, își trăiește viața într-un ritm frenetic: timpul ei se reduce la muncă, la rezolvarea problemelor și la sala de sport. Visurile ei... ce visuri? În viața ei nu este loc și de visuri; până în ziua în care cea mai bună prietenă a ei, Romane, îi cere un serviciu imens, între viață și moarte.

Sceptică, Maëlle acceptă misiunea și pleacă în Nepal, unde ascensiunea munților Annapurna va fi o adevărată călătorie inițiatică pentru ea. Când își dă seama că realitatea nu este cea pe care a dorit mereu să o creadă... începe căutarea adevăratei realități. În timpul experiențelor și întâlnirilor tulburătoare, Maëlle va învăța secretele fericirii profunde și își va schimba viața pentru totdeauna. Dar va reuși să-și salveze prietena?

Trebuie să găsești acel loc din interiorul tău în care nimic nu este imposibil. - Deepak Chopra

Pasionată de relațiile interumane, Maud Ankaoua semnează un prim roman bogat în lecții și completat de speranță. Își va schimba pentru totdeauna înțelegerea asupra celorlalți și îți va aminti de esențialul vieții.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a202747
Editura: Didactica Publishing House
Data aparitiei: 2019
Număr de pagini: 336
ISBN: 978-606-048-015-0
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei