Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Scanteia. Povestea unei mame care a crescut un geniu

de Kristine Barnett

Am scris aceasta carte pentru ca sunt de parere ca povestea lui Jake e reprezentativa pentru toti copiii. Desi darurile lui sunt unice, povestea sa pune in evidenta posibilitatea pe care o avem cu totii de a realiza ce este extraordinar in noi insine si poate chiar arata posibilitatea ca „geniul” sa nu fie o insusire chiar atat de rara. Nu vreau ...
Citeste in continuare...
37,57  LEI
 LEI1828

Stoc epuizat

Economisesti: 9,39 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

E greu sa crezi ca un copil isi va gasi singur drumul, mai ales cand in fiecare zi specialistii ne spun ca toti copiii trebuie sa se incadreze in categorii specifice. Toti vrem sa le oferim copiilor nostri cele mai bune oportunitati, de acea pare ca le facem un deserviciu daca nu-i impingem in directia „corecta”. Sa incurajezi pasiunile copiilor tai in loc sa le redirectionezi, mai ales cand acele pasiuni nu fac parte dintr-o lista standard a succesului viitor, pare ca si cum te-ai arunca in gol de pe o stanca. Cu siguranta asa mi s-a parut mie.

Dar efortul de credinta e necesar daca vrei ca acei copii sa zboare. Daca un copil care se presupunea ca nu va vorbi si nu va citi niciodata poate ajunge la asemenea inaltimi neverosimile, ganditi-va unde ar putea ajunge copiii fara asemenea probleme si cat de mult s-ar putea ridica daca i-am incuraja sa-si desfasoare aripile – dincolo de orice orizont, dincolo de cele mai indraznete asteptari ale noastre.

Am impartasit povestea noastra in speranta ca acest lucru se va intampla cu adevarat. (Kristine Barnett)

Daca aveti un copil care este diferit - si care copil nu e asa? - nu veti putea lasa aceasta carte din mana. (Sylvia Nasar, autoarea cartii A Beautiful Mind)

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a99991
Noutate: 3 mar. 2014
Editura: Publica
Data aparitiei: 2014
Colectie: Narator
Traducător: Paul Slayer Grigoriu
Număr de pagini: 348
Formatul cărţii: 13x20
ISBN: 978-606-8360-77-5
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei