Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Magicienii, Vol. 1

de Lev Grossman

Quentin Coldwater nu seamana cu niciunul dintre colegii lui de liceu. In timpul liber reciteste cartile fantasy preferate din copilarie si in vis ii insoteste pe protagonistii lor in lumea magica numita Fillory. In comparatie cu aventurile din carti, viata ii pare anosta si lipsita de culoare. Totul se schimba insa atunci cand este admis intr-un colegiu sec...
Citeste in continuare...
 LEI3341

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Quentin Coldwater nu seamana cu niciunul dintre colegii lui de liceu. In timpul liber reciteste cartile fantasy preferate din copilarie si in vis ii insoteste pe protagonistii lor in lumea magica numita Fillory.

In comparatie cu aventurile din carti, viata ii pare anosta si lipsita de culoare. Totul se schimba insa atunci cand este admis intr-un colegiu secret si exclusiv de magie in afara New York-ului. Acolo incep peripetiile lui si o initiere riguroasa in magia moderna.

Dar, in cele din urma, dupa un timp nici magia nu ii mai aduce fericirea si ineditul pe care Quetin le astepta de la viata – asta pana cand el si prietenii sai fac o descoperire uimitoare: Fillory exista cu adevarat.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a110491
Noutate: 9 dec. 2014
Editura: Nemira
Data aparitiei: 2014
Traducător: Oana Chitu
Număr de pagini: 576
ISBN: 978-606-579-404-7
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei