Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Magicienii, Vol. 1

  de Lev Grossman

  Quentin Coldwater nu seamana cu niciunul dintre colegii lui de liceu. In timpul liber reciteste cartile fantasy preferate din copilarie si in vis ii insoteste pe protagonistii lor in lumea magica numita Fillory. In comparatie cu aventurile din carti, viata ii pare anosta si lipsita de culoare. Totul se schimba insa atunci cand este admis intr-un colegiu sec...
  Citeste in continuare...
   LEI3341

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Quentin Coldwater nu seamana cu niciunul dintre colegii lui de liceu. In timpul liber reciteste cartile fantasy preferate din copilarie si in vis ii insoteste pe protagonistii lor in lumea magica numita Fillory.

  In comparatie cu aventurile din carti, viata ii pare anosta si lipsita de culoare. Totul se schimba insa atunci cand este admis intr-un colegiu secret si exclusiv de magie in afara New York-ului. Acolo incep peripetiile lui si o initiere riguroasa in magia moderna.

  Dar, in cele din urma, dupa un timp nici magia nu ii mai aduce fericirea si ineditul pe care Quetin le astepta de la viata – asta pana cand el si prietenii sai fac o descoperire uimitoare: Fillory exista cu adevarat.

  Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a110491
  Noutate: 9 dec. 2014
  Editura: Nemira
  Data aparitiei: 2014
  Traducător: Oana Chitu
  Număr de pagini: 576
  ISBN: 978-606-579-404-7
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei