Limba germană. Simplu și eficient

în stoc
SKU
a248596
54.95 LEI
Pe scurt
Cea mai eficientă metodă de învățare a limbilor străine Lectura materialului audio: Alexander Rubel, Gianina Bistriţean Destinată deopotrivă elevilor, studenților și autodidacților, Limba germană. Simplu și eficient prezintă într-un limbaj accesibil și într-o succesiune logică principalele elemente de gramatică germană, pe care le ilustrează cu numeroase exemple din vorbirea de zi cu zi și cu exerciții utile pentru fixarea noțiunilor învățate. Cheia exercițiilor vă permite verificarea cunoștințelor, iar materialul audio cu textele și vocabularul lecțiilor vă ajută să vă însușiți o pronunție cât mai corectă.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Lexis
Ediția cărții a XVII-a revăzută
ISBN 9789734691920
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 16 x 23,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba germană. Simplu și eficient
Rating-ul tău

Cea mai eficientă metodă de învățare a limbilor străine

Lectura materialului audio: Alexander Rubel, Gianina Bistriţean

Destinată deopotrivă elevilor, studenților și autodidacților, Limba germană. Simplu și eficient prezintă într-un limbaj accesibil și într-o succesiune logică principalele elemente de gramatică germană, pe care le ilustrează cu numeroase exemple din vorbirea de zi cu zi și cu exerciții utile pentru fixarea noțiunilor învățate. Cheia exercițiilor vă permite verificarea cunoștințelor, iar materialul audio cu textele și vocabularul lecțiilor vă ajută să vă însușiți o pronunție cât mai corectă.

Orlando Balaş (n. 1971) – studii de romanistică şi germanistică la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca; masterat în studii germane; doctorat în literatură comparată. A urmat mai multe stagii de pregătire şi cercetare la universităţi din Germania şi Austria. A publicat la Editura Echinox volumele Borderline (versuri, 1995) şi Reprezentări ale feminităţii în eposul germanic medieval (2007), iar la Editura Brumar volumele Terra 2.0 (versuri, 2021) şi Incomod (teatru, 2021). De acelaşi autor, la Editura Polirom au apărut mai multe traduceri din limba germană şi volumele Limba germană. Simplu şi eficient (2004; ediţia a XVI-a revăzută şi adăugită, 2021), Limba germană. Exerciţii de gramatică şi vocabular (2005; ediţia a XIV-a revăzută şi adăugită, 2020) şi Tanuljunk németül! Nyelvtani és szókincsfejlesztő gyakorlókönyv (2008).