Limba latină. Manual pentru clasa a X-a

Epuizat din stoc
SKU
E20004
20.23 LEI
Pe scurt
Manualul de limba latină pentru clasa a X-a este conceput pentru o oră pe săptămână la curriculum diferenţiat licee teoretice, la specializarea filologie, ştiinţe sociale, licee / seminarii teologice.
Noutatea acestui manual este conferita de:

1. Tabelul cronologic – in care sunt enumerate cele mai importante evenimente din istoria Romei, in romana si latina ( prilej adecvat de a exersa sintaxa propozitiei, a frazei).
2. Lectii de sinteza.
3. Relatari succinte (in romana si latina), care cuprind continutul celor sapte carti referitoare la razboiul cu gallii, scrise de Caesar,opera de capatai pentru orice invatacel care studiaza limba latina.
4. Integrarea textului latinesc intr-un context romanesc, pentru facilitarea intelegerii textului latinesc.
5. Includerea unor texte suplimentare pentru elevii olimpici.
6. La evaluarea finala, s-au inclus cinci modele de teste, foarte asemanatoare cu cele pe care le rezolva elevii de clasa a XII-a la bacalaureat, in vederea orientarii optiunii elevilor pentru proba de limba latina la bacalaureat.
7. Pentru a mentine contactul elevilor cu fondul paremiologic latin, atat de bogat, s-a introdus o rubrica de proverbe, un exercitiu simplu de memorare, de invatare a unor structuri gramaticale si a unui vocabular minim.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Educaţional
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-50-4504-3
Număr de pagini 152
Formatul cărţii 16x28 cm
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLimba latină. Manual pentru clasa a X-a
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!