Livrare internationala

 

Nu locuiesti in Romania? Vrei sa faci cadou unui prieten sau unei rude care locuieste in strainatate? Noi te ajutam: oferim livrare internationala prin intermediul Postei Romane in orice colt al lumii: din Australia pana in America de Nord, din Asia pana in America de Sud, si bineinteles, in Europa.

Ce trebuie sa stii despre noi: suntem de incredere! Suntem prima librarie online din Romania care a oferit serviciul de livrare internationala.

Din 2002  pana in prezent am livrat peste 4000 de colete internationale in toate colturile lumii si ne mandrim cu feedback-ul pozitiv al clientilor nostri.  E mult? E putin? Nu stim…te lasam sa decizi si  sa ne testezi serviciile!

Pentru ca experienta acumulata trebuie valorificata si pentru ca de-a lungul anilor am ascultat sugestiile clientilor si am invatat cate ceva despre asteptarile lor, anul acesta am decis sa schimbam tariful de transport international – am renuntat la calculul bazat pe greutate si tara de destinatie si  am trecut la untarif unic de 90 lei/comanda.

Ce trebuie sa stii: timpii de tranzit pentru comenzile cu livrare internationala difera in functie de tara de destinatie si  o estimare concreta iti vom putea oferi doar dupa plasarea comenzii, astfel incat sa stii cand sa astepti coletul. Vei primi o notificare scrisa pe e-mail atunci cand comanda plasata se expediaza.

Procedura de comanda este simpla, singura particularitate este ca vei putea  plăti doar online, cu cardul sau prin transfer bancar: caz in care vom putea expedia comanda ta dupa ce receptionam confirmarea de plata din partea bancii. Detaliile pentru plata prin transfer bancar OP le regasesti in continuare

Beneficiarul ordinului de plată:            S.C. Librăriile Humanitas S.A.

Sediul: Bucuresti, Piata Presei Libere, nr. 1, cod 013701, sector 1;
RC: J40/9885/1993; 
CUI: RO4282788; 

IBAN-LEI: RO58RNCB0082008314450001 [LEI]
deschis la BCR, Sucursala Unirii, Bucuresti

IBAN-EUR: RO 68 BRDE 450 SV57601184500 [EUR]
deschis la BRD MCC, Sucursala Victoriei, Bucuresti

IBAN-USD: RO 31 RNCB 0082008314450002 [USD]
Cod Swift: RNCB ROBU
deschis la BCR, Sucursala Unirii, Bucuresti

Confirmarea platii trebuie transmisa via e-mail la adresa: vanzari@libhumanitas.ro

 

TAXA DE TRANSPORT INTERNATIONAL: 90 lei/comanda, indiferent de valoarea si greutatea acesteia, de tara de destinatie.

Lectura placuta! si nu ezita sa ne spui parerea ta.