Lumina dintre oceane

Rating:
100% of 100
Epuizat din stoc
SKU
C213205
33,66 LEI
Pe scurt

O devastatoare poveste de iubire intr-o lume fără răspunsuri sigure


Devenită bestseller, Lumina dintre oceane a fost desemnată cea mai bună carte a lunii august 2012 de Amazon.com, unanim considerată un debut spectaculos al scriitoarei de origine australiană M.L. Stedman.

Dupa patru ani de cosmar petrecuti pe fronturile Primului Razboi Mondial, Tom Sherbourne se intoarce in tara natala, Australia, angajindu-se paznic de far pe Ianus Rock, o insula aflata la distanta de o jumatate de zi de coasta. Izolati de restul lumii, Tom si frumoasa lui sotie, Isabel, incearca zadarnic sa devina parinti. Cind orice speranta parea pierduta, pe tarm esueaza o barca ducind un cadavru si un nou-nascut. Incalcindu-si principiile, Tom si Isabel decid sa pastreze copilul, considerindu-l un dar de la Dumnezeu. Dupa doi ani, cind se intorc pe continent, descopera ca hotarirea luata le-a schimbat iremediabil destinele.


„Iata un roman in care salvarea unui personaj aduce cu sine pierderea tragica a altuia, desi noi, cititorii, am vrea cu disperare sa nu moara nimeni. Lectura romanului Lumina dintre oceane este o experienta halucinanta, dramatica.” (Monica Ali)


„O minunata poveste a iubirii si a pierderii, a dreptatii si a raului, a ceea ce oricare dintre noi ar face pentru cel iubit.” (The Boston Globe)


„Descrierile labirintice ale salbaticei coaste a Australiei sint fascinante, cum fascinanta este si usurinta cu care scriitoarea stapineste vechile povesti ale locului. Pe masura ce cuplul de la far este atras in imprejurari din ce in ce mai tragice, cele doua stranii destine devin cumva apropiate, familiare.” (The New Yorker)

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Actual
ISBN 978-973-46-3887-1
Traducător Anca‑Gabriela Sirbu
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLumina dintre oceane
Rating-ul tău