Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Calea spre Dumnezeu

  de Mahatma Gandhi

  Calea spre Dumnezeu

  Nou

  Una dintre cele mai importante figuri ale secolului XX, Mahatma Gandhi a fost un lider revoluționar nu doar în politică, ci și în religie. Tocmai pentru puterea devoțiunii sale față de Dumnezeu i s-a acordat titlul de Mahatma, Suflet Mare, și continuă să fie considerat de mulți un sfânt hindus. Această carte explorează rădăci...
  Citeste in continuare...
  24,90  LEI
   LEI9219

  Stoc epuizat

  Economisesti: 4,98 LEI 20% discount

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Una dintre cele mai importante figuri ale secolului XX, Mahatma Gandhi a fost un lider revoluționar nu doar în politică, ci și în religie. Tocmai pentru puterea devoțiunii sale față de Dumnezeu i s-a acordat titlul de Mahatma, Suflet Mare, și continuă să fie considerat de mulți un sfânt hindus.

  Această carte explorează rădăcinile religioase adânci ale realizărilor lumești ale lui Gandhi și ne dezvăluie, în propriile sale cuvinte, modul în care aborda, intelectual, moral și spiritual, divinul.

  Selectate și aranjate de M.S. Deshpande, textele din Calea spre Dumnezeu se bazează pe experiențele de viață ale lui Gandhi cu adevărul și ne arată miezul învățăturilor sale despre dragoste, suflet, meditație, ajutorare a aproapelui și rugăciune. Cititorii, indiferent de credința lor, vor găsi surse de înțelepciune și de inspirație în numeroasele sale mesaje. Această ediție include o prefață de Arun Gandhi, nepotul lui Mahatma, și o introducere de Michael N. Nagler, profesor emerit de limbi clasice și de literatură comparată.

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a160127
  Noutate: 24 iul. 2017
  book_publisher: Litera
  Data aparitiei: 2017
  821.135.1 – Scriitori români contemporani: Introspectiv
  Număr de pagini: 120
  Formatul cărţii: 140 x 200
  ISBN: 978-606-33-1711-8
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei