Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Mami, te iubesc!

  Nou

  Un catel simpatic foc, pe nume Lipici, porneste intr-o buna dimineata intr-o misiune importanta: vrea sa afle care este cel mai dulce pupic din lume. Asa ca le cere tuturor animalelor pe care le intalneste sa-i dea un pupic. Descopera, astfel, ca pupicul unei rate este umed si apasat, al unui cal este lipicios, dar foarte calduros, iar al unui porc este un p...
  Citeste in continuare...
   LEI9919

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Un catel simpatic foc, pe nume Lipici, porneste intr-o buna dimineata intr-o misiune importanta: vrea sa afle care este cel mai dulce pupic din lume. Asa ca le cere tuturor animalelor pe care le intalneste sa-i dea un pupic. Descopera, astfel, ca pupicul unei rate este umed si apasat, al unui cal este lipicios, dar foarte calduros, iar al unui porc este un pic cam murdar, dar foarte tandru. 
  Dupa ce se satura de atatia pupici, Lipici se intoarce acasa si-si da seama ca cel mai dulce pupic din lume este cel pe care i-l da mama sa.

  Povesti cu catelusi este o serie adorabila de carti pentru copii, pline de aventuri si umor, dar si cu importante mesaje educative pentru cei mici. Scrise de Christophe Loupy si ilustrate de Eve Tharlet, indragita ilustratoare a Aventurilor iepurasului Matei, cartile au fost un succes inca de la prima publicare.

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a174535
  Noutate: 2 iun. 2018
  Editura: Nemira
  Data aparitiei: 2018
  Colectie: Nemi
  Traducător: Cristina Nan
  Număr de pagini: 28
  Formatul cărţii: 215 x 287 mm
  ISBN: 978-606-43-0297-7
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei