Manual de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism

în stoc
SKU
a247279
63.00 LEI
Pe scurt
Efectul de magie pe care un terapeut îl poate produce într-o sesiune de lucru își are explicația în foarte multe ore de practică, dar și în miile de ore de studiu. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să înceapă propriul proces de învățare și pentru ca fiecare terapeut să reușească apoi să predea și să dezvolte abilitățile copiilor, Autism Voice a tradus “Manualul de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism”, scris de Jonathan & Courtney Tarbox. Acesta este în fapt un volum ce nu ar trebui să lipsească din colecția oricărui profesionist ce urmează cursuri de pregătire pentru a deveni instructori comportamentali acreditați. Cartea este una dintre cele patru volume despre autism, publicate de Tarbox, directorul programului masteral ABA din cadrul Universității din California de Sud și director de cercetare la centrul FirstSteps for Kids din California (SUA) și este conexiunea dintre momentul în care ai descoperit motivația de a lucra și cel în care vrei să înțelegi cum să aplici cu eficiență tehnicile ABA pentru a păși într-o specializare cu adevărat utilă pe tărâmul comportamentului uman.
Mai multe informații
EdituraAutism Voice
ISBN 9789730353341
Traducător Monica Pruteanu
Număr de pagini 161
Formatul cărţii 16 x 23 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsManual de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism
Rating-ul tău

Efectul de magie pe care un terapeut îl poate produce într-o sesiune de lucru își are explicația în foarte multe ore de practică, dar și în miile de ore de studiu.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să înceapă propriul proces de învățare și pentru ca fiecare terapeut să reușească apoi să predea și să dezvolte abilitățile copiilor, Autism Voice a tradus “Manualul de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism”, scris de Jonathan & Courtney Tarbox.

Acesta este în fapt un volum ce nu ar trebui să lipsească din colecția oricărui profesionist ce urmează cursuri de pregătire pentru a deveni instructori comportamentali acreditați.

Cartea este una dintre cele patru volume despre autism, publicate de Tarbox, directorul programului masteral ABA din cadrul Universității din California de Sud și director de cercetare la centrul FirstSteps for Kids din California (SUA) și este conexiunea dintre momentul în care ai descoperit motivația de a lucra și cel în care vrei să înțelegi cum să aplici cu eficiență tehnicile ABA pentru a păși într-o specializare cu adevărat utilă pe tărâmul comportamentului uman.